Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
74 user(s) are online (59 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 73

mr2, more...

Headlines




« 1 2 (3) 4 5 »


Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3433

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
Okay, I dug up my trusty noname PS2-HID adapter, and it looks like the AmigaInput support is broken in VICE. I'll fix this soon.

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
I fixed the joystick support, please test it.

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1858
YEAHHHHHHHH NOW IT WORKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just popping in
Joined:
2014/11/21 2:30
From Israel
Posts: 125
To me sound is garbaled and everthing is very slow. I keep getting sound buffer overflow messages.

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
I know about the sound problems. That's the next issue to deal with, along with the slowdowns in the "auto" refresh mode.

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1858
the sound is ok you have to change the settings.. now i am far from the sam as soon as i get back i'll post my configuration!!! now everything works!!!!! :) :) :)

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
@nubechecorre
Maybe it works for you, but it's broken for many of us here. Care to elaborate on what settings actually work?

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just popping in
Joined:
2014/11/21 2:30
From Israel
Posts: 125
Perhaps also the Competition Pro isn't configured correctly here or something cause I don't get it in Neuromancer which Mobygames says should support digital Joysticks. What's the recommended configuration?

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
@Srtest
Does the Numpad + RCtrl keyset work in Neuromancer?

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just popping in
Joined:
2014/11/21 2:30
From Israel
Posts: 125
@BSzili

No, Only the keys "k", "l", ";" , "o" for movement and a bunch of keys for interactions with the game world. Maybe it is of some relevance that I didn't configure the Competition Pro on low level via Amigainput as there was never a need and all games + emulations work.

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
VICE doesn't use lowlevel.library, the OS4 port that is. You can test it with this utility:
http://csdb.dk/release/?id=14046

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just popping in
Joined:
2014/11/21 2:30
From Israel
Posts: 125
I can't even get past the code screen as the only keys that work are the F keys and Numpad sometimes flashes the screen. Anyway have to put this aside for now. Good luck!

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
TBH I have no clue what are you talking about, I can only suggest you to delve into the VICE manual a bit when you have time again. Thanks anyway.

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 21:35
Posts: 734
@BSzili

Comp pro now working normally.
No sound though.
Have matched settings with a working version, but no joy.

Cheers

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just popping in
Joined:
2013/10/23 15:18
From Kuusamo, Finland
Posts: 93
Sooo did I done right when I replased the original x64 file on Vice-AmigaOS4-2.4 directory with the new one?
I can get Vice running but when I for example try to attach disk image I get totally system freeze, no crash log


I'am using X1000

_________________
\o/....X1000....\o/
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 21:35
Posts: 734
@Breed

I tested with 4-2.2 as 4-2.4 never worked for me.

Cheers

   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2013/10/17 16:21
From Hungary
Posts: 675
@Breed
I used the OS4 archive as a base:
http://vice-emu.sourceforge.net/amigaos.html

I can't do much about complete freezes, but maybe you could give a thorough description of what you did exactly.

_________________
This is just like television, only you can see much further.
   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1858
@BSzili

about sound problem, I solved using these settings, open->Sound Settings:

Sample rate: 44100Khz
Buffer size: 150msec
Fragment size: Very Large
Speed Adjustment: Flexible
Volume: 100
Sound Output mode: Stereo

I also changed the "VICII Video Setting" setting the "Render filter settings" to: "none"



Tested the joystick with differents games no problems... I have, instead, problems with disk image (d64).. For some reason everytime I attach (with autostart option) an image, it reset the warp mode and for some reason then it cannot load any programs..


   Report Go to top

Re: Vice and Speed-link Competiotion Pro USB
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 21:35
Posts: 734
@nubechecorre

That seems to have fixed the sound for me also.

Cheers

   Report Go to top


« 1 2 (3) 4 5 »



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project