Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
83 user(s) are online (72 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 83

more...

Support us!

Headlines




« 1 ... 11 12 13 (14) 15 16 »


Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2006/11/27 14:24
From Scarfskerry
Posts: 589
The SSL error mentioned in Post 31 and Post 48 seems to have reared its ugly head again, in both Fastfix3 and Fastfix4.

The problem was solved in FastFix2 but appears to be broken again

[Edit] BTW, "Ignore SSL Errors" is enabled.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 12:31
From Russia
Posts: 6451
@BillE
I by ancident build all latest version with curl 7.34.0 again. And fastfix2 too, so probably you mess the tests a bit, it all should fail on all of them: 1,2,3,4. Check binary inside they all have libculr/7.34.0 words.

Next fastfix will be with normal version again (just want to fix another little moment before putting new one).


   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 12:31
From Russia
Posts: 6451
@All
Another beta:
http://www.sendspace.com/file/4v7tjb

New since last:

- rebuild with proper curl again, as by incident use too new one and that bring some ssl errors again. Now all fine (BillE and zzd10h, check if all ok plz).

- better deal with http's accept-language headers: added priority options as described in RFC, and make it works and depends on the priority in your prefs:locale (thank to Colin for tests and help and well as to Joerg). Even if you will have now 10 languages in priority settings, their priority in http header will be relevant to your your prefs:locale settings.

- update to latest codeset.library (6.18)

If all is ok, then that version will go to os4depot as next public fastfix, so plz test if nothing broken, etc.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just can't stay away
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 1099
I've just tested and still cannot acces https://connexion.numericable.fr/Oauth/Oauth.php while I could with the one from one of the 1st FastFixes.

Thanks

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 12:31
From Russia
Posts: 6451
@K-L
Quote:

I've just tested and still cannot acces https://connexion.numericable.fr/Oauth/Oauth.php while I could with the one from one of the 1st FastFixes.


Voodoo magic !:) Curl version is the same as in version on os4depot. So if os4depot version works, that one should too. Or for you and os4depot version not works , but only some of fastfixes works before when "too new curl" was in use ?

How your "cannot access" looks like ? What error you have ?
Are you set ignore SSL errors in new version ?

Check it like this: delete everything (plz no other files from other versions), unpack to new location, hard reboot, set "ignore SSL" option in , save, reboot (again), and try. Should work (if of course, version from os4depot work too).

If still not, also download latest cert file from curl page and replace that one in root of odyssey (with renaming of course) and try.

If still not (but i hope it will), then for sake of tests download os4depot version to new location (no old files, all tests from scrathc after reboot in new dir) and check if it indeed works, and you not mess something.

And if still not (bad luck), then try to found any version with which it works. Probably you may try previous beta from this thread (file called odyssey_fastfix_beta004.lha), in which too new version of curl used. And then, if after all those tries it will works with beta004 and not with beta005, then that really bad luck, as we can't use too new curl by different reassons which is more important that this single site. But check it all deeply before.


Edited by kas1e on 2014/5/2 12:58:31
   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just can't stay away
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 1099
I get an SSL error 35, which I did get with the 1st release (OS4Depot of Odyssey. Was corrected in one of the FastFix but doesn't work anymore.

Anyway, it works with QtWeb, InterSurfBoard and TimberWolf, I'll use them to access my ISP account (not a small one by the way).

Thanks.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 12:31
From Russia
Posts: 6451
@K-L
If you want it fixed, i need as much info as you can collect. I.e. do all that stuff which i note in previous post.

Did you have _any_ version now which works with it ? os4depot one, fastifix one, any ? beta4 or beta5 have differences ? In what _exactly_ fastfix it was corrected and is it still works in that fastifx, but stop working since some time ?

Did you set "ignore SSL errors" ?

Plz, answer on all questions step by step. Because as it now it sounds just like "it works in some in fastfixes, but not anymore". In what ones, when exactly, did you set ignore ssl errors options or not, etc,etc. Need answers on all questions or i can't help.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Quite a regular
Joined:
2006/11/27 14:24
From Scarfskerry
Posts: 589
@kas1e


Quote:
rebuild with proper curl again, as by incident use too new one and that bring some ssl errors again. Now all fine (BillE and zzd10h, check if all ok plz).



MBNA changed their website a few days ago. I no longer get any error with any version of Odyssey. I hope zzd10h will be able to confirm as I did not have the problem with any other sites.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just can't stay away
Joined:
2006/11/29 8:09
From Lyon, France
Posts: 1099
@Kas1e : sorry, I won't have the time to do the tests this coming week

But Ignore SSL errors is ticked.

Do not bother fo the moment, I'll check all this in one week.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 13:51
From France
Posts: 1495
@kas1e
Confirmed that this version works well with my NAS.

Previous Fastfix didn't worked...as expected.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3371
@kas1e

This version seems pretty good, however i think to have found another little issue:

If you click with the left mouse button in order to open an external popup window (that contain an image) for example this one:

http://www.amigans.net/modules/myalbum/photo.php?lid=276&cid=3

The auto-resized image opened inside the window doesn't show the relative zoom cursor, zoom functionality works fine as you click into, but "zoom cursor" in this case will not be showed as expected ..

I think it's a little bug

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 12:31
From Russia
Posts: 6451
@samo79
Will have a look later at it.

@All
Uploaded new version on os4depot (r3).

New in r3 in compare with r2 release:

-- registered via application.library (which mean odyssey will have all tasty bonuses in future from OS).
-- added tasty ringhio notifications for downloads (download, abort and fail)
-- added support of os4's urlopen as default and openurl as fallback.
-- change "Amiga" on "Macintosh" in the user agent back , as it was originally on morphos. So sites which think that Amiga are mobile, will works in full mode by default now (like google.com for example).
-- fixed few minor typos in About box
-- fixed long-standing and problematic bug : locale agnostic accept-language headers. Before (since first 1.9 port), it was just all the time EN. So, all the locale-agnostic sites you visit always was in English by default. Now, depends on what your prefs:locale settings is, odyssey will produce correct accept-language header , as it was on morphos since 1.2 version. Also it was improved further for os4 port: added priority options as described in RFC (more sites will detect langauges properly), as well as priority list of locales in your prefs:locale are taken in account when constructed priorities values in accept-language header.
-- updated till latest (6.18 at moment) codeset.library

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just popping in
Joined:
2007/1/1 12:01
From Latina, Italy
Posts: 209
@kas1e

is the R3 the same as i downloaded here:
http://www.sendspace.com/file/4v7tjb

??

thanks

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3371
@kas1e

Quote:
Will have a look later at it.


Ok, meanwhile (just to don't forget) i open it as ticket #887

http://bugs.os4depot.net/index.php?function=viewissue&issueid=887

By the way i also see we have two identical feature request for the extended mouse button support, they are #619 and #630
I think we should remove one of them

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2007/9/11 12:31
From Russia
Posts: 6451
@sofistisoftware
Quote:

is the R3 the same as i downloaded here:
http://www.sendspace.com/file/4v7tjb


Yes

@samo
Quote:

I think we should remove one of them


Done

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 3825
@kas1e

I found a visual glitch/bug in the download window.

Could be OWB itself, could be MUI, i don't really know.

Steps to reproduce:
1) Download something big and let the window come up.
2) Resize the window to make it as small as possible.
3) Now use the bottom scroll panel to reach the missing information, like progress, detail, speed etc.
--> The information is missing, nothing is rendered there
4) Now resize the window again
--> Everthing is back to normal

I'd like to ask if a redraw of the window can be added when one is scrolling with the bottom scroll panel (probably both scroll panels have the same problem) because i'm not really fond of the fact i need to resize the download window every time a download with a long filename takes place.

EDIT:

Oh yes and one more thing in the Downloads window

If one resizes it to the minimum, one can click only ONCE on the arrows beside the tabs.
It will work once but then no more.

i.e. switching from the "In Progress" tab to the "Finished" tab --> it will be stuck at the "Finished" tab until one resizes again to make the window bigger

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just can't stay away
Joined:
2007/10/25 10:21
From Gothenburg / Sweden
Posts: 1175
Making spreedsheats with google https://docs.google.com/ doenst work here with odyssey 1.23 upto r3. I was at a retro/amiga fair here in sweden and tried out 1.24 on a MorphOS machine. Worked as i could edit the cells. On my x1000 its all ghosted.

Is this something that works only under 1.24 or just fails under our uptodate 1.23. Can anyone try under morphos on 1.23 and 1.24 to confirm and also other OS4 users to see its not something i did wrong.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3371
@Raziel

Confirmed, i open a new ticket on the MUI development site:

http://muidev.de/ticket/29

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just popping in
Joined:
2012/7/25 23:14
From Germany
Posts: 45
I couldn't reproduce the failure Raziel reported. I use fastfix 005 and everything works fine.

   Report Go to top

Re: fastfix for 1.23
Just can't stay away
Joined:
2006/12/1 18:01
From Copenhagen, Denmark
Posts: 1191
@Kicko

Quote:
Making spreedsheats with google https://docs.google.com/ doenst work here with odyssey 1.23 upto r3.
It seems to work better if you spoof as Chrome, at least it did for me (in r2, haven't tried r3 yet).

Best regards,

Niels

   Report Go to top


« 1 ... 11 12 13 (14) 15 16 »



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project