Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
60 user(s) are online (34 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 59

levellord, more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (Younghippie)




Re: Warzone 2100 Tutorial on AmigaOS4.1FE
Just popping in
Just popping in


I try to play the game on my SAM 460 and I was really impressed of the game. But the game is full of bugs. For example: After loading a saved game i lost some units, but there is no reason why. When you come point you have to command some units ( f.e. 20 or more) the game becomes unplayable. I think the driver of our grafikcards don´t support hardware accellerration for the game.

But if someone fix this points, it would be a really fantastic game. I´m not proud to say this, I play the game on my Windows 7 Pc.

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: Wings Remastered
Just popping in
Just popping in


There is no update since 06.04.2016 in he diary. Does that means nothing happen since this date?

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: Sam460 and 720p video playback
Just popping in
Just popping in


Does anybody knows someone who is testing the beta of DV Player
v.0.78?

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: Sam460 and 720p video playback
Just popping in
Just popping in


Does anybody hear news about the development of DV Player?

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: SMBMounter Update
Just popping in
Just popping in


I am very happy about updating SMBmounter. Since I bought my NAS Server last year I use the version 1.1. I have registered a few bugs in this version when the server is in sleeping mode. With the updated version 1.3 these bugs are fixed. You have really done a great job. Thanks. I will donate for this really good piece of software.


Edited by Younghippie on 2015/2/28 8:57:15
SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: Mixer support for VIA VT1723 7.1 PCIe Soundcard
Just popping in
Just popping in


@orgin

What this means?

Don't forget to check it into the svn.

Go to top


Re: Mixer support for VIA VT1723 7.1 PCIe Soundcard
Just popping in
Just popping in


I think I'm not the only one who wants a mixer support for this kind of soundcard.

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: Mixer support for VIA VT1723 7.1 PCIe Soundcard
Just popping in
Just popping in


I find the needed informations. Ranger shows me: Device "0x1724 Rev:0x01 (N/A)", Vendor"0x1412 (N/A)". PCIscan shows me: Vendor"0x1412", Device"0x1724" Vendor name"VIA Technologies Inc.", Description"VT1720/24 [Envy24PT/HT] PCI Multi- Channel Audio Controller"
Both tools give no Information about the Subvendor. I would implement the screenshots made with SGrab in this posting, but don't find this funktion. I hope this Information could help to make it possible. Thanks a lot.

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Mixer support for VIA VT1723 7.1 PCIe Soundcard
Just popping in
Just popping in


@rossv, AlexC,javierdir, lylehaze, PJS

Hello,

I have a SAM 460ex and I'm not very happy about the onboard soundchip and his driver. So I bought a internal PCIe Soundcard with a ENVY24HT driver support. This Soundcard delivers much better Quality of Sound than the onboard solution. But the current issue of mixer (1.4) does not support this soundchip. I would be very pleased if you could fix this problem. What can I do to motivate you for this?

Best Regards,

Markus

Go to top


Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just popping in
Just popping in


@zzd10h

Thank you very much. Atunes cover works now as it should.

Go to top


Re: MPlayer 6.3 on X1000
Just popping in
Just popping in


@LiveForIt

The new version is really faster. I have donate for this and it's really a great step. Thanks a lot.

Go to top


Re: MPlayer 6.3 on X1000
Just popping in
Just popping in


@LiveForIt

I know the new Version is for the X1000 but I tested it on my SAM460ex. On my System is OS4.1 FE and driver 1.2 installed. Of course I use the non-altivec version. For my test I use a Blue-Ray rip to avi. The result is that the .avi runs slower as on version 5.1. Picture and sound runs on the old version synchronously. On the new version (6.3) Pictures run faster than sound. My Preferences:Video output:comp; Play video in:window; Monitor aspect:16:9; other video preference settings are on default. Mplayer settings (Extras) are not activated.

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just popping in
Just popping in


@K-L

When I open a file (mp3)with tunenet the grimreaper don't open but aTunes_Cover won't start.

@zzd10h

I have send you the debug report.

Go to top


Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just popping in
Just popping in


@zzd10h

I have bought your Ztools 1.2 and I have installed the version 2.4 of aTunes. I have the same problem as with version 1.9. When I start aTunes it's all O.K.
But when I click on a file AmigaAmp3 open and the grimreaper opens his ugly face. If I ignore the grimreaper it wil play the file but the aTunes_Cover_AAmp won't start. I send my you the crashlog by E-Mail.

Go to top


Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just popping in
Just popping in


I have the Version 1.9 from the OS4Depot.

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: zTools on AMIStore : updates and suggestions thread
Just popping in
Just popping in


@zzd10h

I love Atunes but since I install AmigaOS 4.1 FE I have problems with aTunes_Cover_AAmp. It open a Grimreaper before it will start. The version within ztools won't have this problem?

Suggestion: What do you think about to inplement the column "Quality"(f.example 128kb/s, 160kb/s.....)

Go to top


Re: Amistore launch day today. Any signs?
Just popping in
Just popping in


@amikit

thanks for enabling my account to download HD driver V.1.2.

Go to top


open a hidden Partition via amidock
Just popping in
Just popping in


I don't want display all Partitions on the Workbench. I hide them by the Workench preferenes. I make a subdock.docky in amidock and I want to open the hidden partitions by amidock but I can't open them. Has anybody a solution for this problem?

Go to top


Re: POLL: What graphics card(s) do you currently use on AmigaOS 4.x?
Just popping in
Just popping in


@Hans

I have a Radeon HD 6570 in my SAM 460ex. It's with passive cooling because it makes my SAM really quiet.

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top


Re: fastfix for 1.23
Just popping in
Just popping in


I have my Online connectiion via Unitymedia and my Networkinterface works only for one hour. After one hour a window open that that gives me the message that my network reservation is expired. Than I have to restart my network manually. For this restarting I use the tool "Netrestart". But
since fastfix5 i couldn't restart my network. What can I do?

SAM 460 @ 1150 Mhz , 2GB RAM, 1TB HD +250 GB HD, 4x SATA Controller,Club 3D R7 250 + Warp3D Driver,PCIe 7.1 Soundcard,Fractal Design Define R3 artic white,AmigaOS 4.1FE, Ultra Accounts ,Mace, Dir me up, Gimp ,YAM. Turboprint 7.6
Go to top



TopTop
(1) 2 3 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project