Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
77 user(s) are online (51 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 76

mr2, more...

Headlines

 
  Register To Post
« 1 (2)

Re: Timberwolf working AGAIN !
Just popping in
Just popping in


See User information
@Primax

You can always use Browservice to visit the sites that dont work (or work partial) on our os4 browser. Browservice is opensource and can be run on a Pi.

I made a video a while ago X5000 Browservice

Browservice is easy to setup! More info Here!

AmigaOne X5000 -> 2GHz / 16GB RAM / Radeon R7 250 / M-Audio 5.1 -> AmigaOS 4.1 FE / Ubuntu Linux
Amiga 1200 -> Recapped / 68ec020 ACA 1221ec / CF HDD / RetroNET connected to the world
Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Just popping in
Just popping in


See User information
@Primax

True. But I have yet to find a webpage which works on Timberwolf and not on OWB. I have found a lot that don't work on Timberwolf but work on OWB. Even after spoofing.

some pages give me this error:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to www.nu.nl.

Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).

(Error code: ssl_error_no_cypher_overlap)


So the SSL algorithms in timberwolf are incomplete or too old.

For example youtube keeps redirecting me to the desktop site. This site doesn't load.
You can spoof Timberwolf to identify as an Ipad6.1 or any other browser if you like (just like OWB) with the following steps:
1. Browse to about:config -> You'll get a warning. Simply click the button that you'll promise to be careful
2. On the config listing press RMB and choose new->string
3. Enter preference name: general.useragent.override
4. Enter string value: Mozilla/5.0 (iPad; U; CPU OS 6_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/536.26 (KHTML, like Gecko) Version/6.0 Mobile/10B141 Safari/8536.25
5. The new preference takes effect immediatly.

If you go to youtube than you'll notice that you are now redirected to m.youtube. So the preference works.
Page still doesn't load unlike on OWB.
If you search for a youtube movie on google and click on it, the youtube player loads but that's it. No playback. The error console reveals that the player javascript wants to access a function called "a.timeRemaining()". But the Timberwolf javascript interpreter says that this is not a function. So the Timberwolf javascript interpreter is probably to old.






Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@328gts

I quit using Timberwolf after it decided that amigaworld.net was an untrusted website. Never could figure out how to fix that. So I tried a new install. First launch croaked at about 33% (as expected).

Second launch succeeded in loading Timberwolf.

When I tried to go to amigaworld.net I get the following message ...

--------------------------------------------------------

This Connection is Untrusted

You have asked Timberwolf to connect
securely to amigaworld.net, but we can't confirm that your connection is secure.
Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.

What Should I Do?

If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.

Technical Details

I Understand the Risks

----------------------------------------------------------

I am not surprised. This is the same message I got last time I used Timberwolf a few months ago.

I have other web browsers that I can use on my OS4 system,
like AWeb, IBrowse, NetSurf and Odyssey.

---
redfox




Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Update...

Ok, I finally convinced Timberwolf to accept amigaworld.net and forum.amiga.org as trustworthy websites. Both of these look fine. I have not tried posting from Timberwolf.


Anyways ... glad to see that Timberwolf is back to life.

Timberwolf uses a vast amount of memory on my MicroA1 system, so I will still rely on my other web browsers for casual browsing.


------
redfox


Edited by redfox on 2022/1/8 1:15:06
Edited by redfox on 2022/1/8 4:24:39
Edited by redfox on 2022/1/8 4:25:57
Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Home away from home
Home away from home


See User information
@redfox

once you accept the security cert. nonsense once it won't ask you again

_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
I wanted to try TimberWolf with the 4.1FE Using "Browservice" It works "well" for navigation.
I also tried YouTube and it works to start could be fine.


I wanted to ask if there is something more efficient similar to Browservice ??


The test was carried out on the same PC without using another dedicated PC.

I will need advice on who is proficient in this type of program and if there is something more efficient.


Even more complex.

(linux on dedicated machine or windows through "powershell")


I'd like to see if there is any kind of conversion that can be done on the fly maybe like "AmiTube" does (I hope the question is right)


Thank you.



Here the test with TimberWolf to see the videos on YouTube:
https://we.tl/t-zqIipmSCQ2

Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@white

Did I miss something or Timberwolf is working with the last os4.1 Final + updated? I tried to run it on my x5000 but without of luck

Amiga x5000 ı o2o ı 4GB RAM ı RadeonRX580 - AmigaOS4.1 FInal Edition

A1200 sandwich

Warp - Croatian Amiga portal
Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@VooDoo,
Hi
I am using "browservice" to render the pages correctly.
browsing is fast in the sites I would say "good"
it probably lacks some kind of support as always in emulation due to the graphics card.

here the program:
https://github.com/ttalvitie/browservice

i have no idea how to do it on real hardware
but in theory you just need to have "browservice" on a local machine with windows or linux and it should work fine for you with an X5000.

what I was looking for was graphics plugin support or ffmpeg to do the conversion on the fly.

I guess it can be done by good developers

An "xpi" extension for TimberWolf that supports aiostreans and YT.rexx would also be interesting.

But mine are just wrong ideas maybe there are people who surely know more than me.

Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
To note that the developer talks about powerppc and 68k in the readme of him but has never had any feedback and reports to be able to improve it further from this side.

The client support has been tested using the procedure documented in the test directory. It would be interesting to hear about your experiences on different platforms. Browservice is expected to work on Internet Explorer or Firefox on old m68k and PowerPC Macs, but due to lack of access, these have not been tested.

Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@VooDoo

Quote:
Did I miss something or Timberwolf is working with the last os4.1 Final + updated?


It is another urban legend that Timberwolf doesn't run (*) on AmigaOS 4.1FEU2. It always did - but people had notable problems to collect and merge the correct installation files for this. On my three different systems Timberwolf never had stopped working (*).

(*): Please read "run" and "working" as >90% of the time with bugs, i.e. a crash every now and then, non-released ressources after exit etc. But this was true from the beginning, so it doesn't changed over time...

X1000|II/G4|440ep|2000/060|2000/040|1000
Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Sorry for the OT
I make a copy and paste
than what I wrote on EAB.

Maybe someone is interested in the emulation side and is much more experienced than me knows how to configure it well.

I wanted to try this:

I was trying "WebONE" works for proxy certificates etc.
But the interesting part for the emulation is this even if I don't know if it works or if it is useful:
https://github.com/atauenis/webone

""" Picture format converting is performing via convert from ImageMagick (installing automatically).
Video files can be converted on fly via ffmpeg. It's included in Win-x64.full zips, and can be installed manually on Linux/macOS.
To watch YouTube.com videos through proxy, install ffmpeg together with youtube-dl (included in Win-x64.full zips) and use included yt.bat/yt.sh script."""


I will have to do various tests but when I enable user-agents useful for the purpose in the program log ffmpeg appears trying to convert the video but I still don't understand how to do it.

Here the "readme" for the part dedicated to YouTube:

Windows batch script to use Youtube-Dl as video converter for WebOne.
System requirements:
* Server:
* MS Windows XP +
* WebOne proxy server v0.9.2 or newer
* Youtube-DL EXE (https://github.com/ytdl-org/youtube-dl/releases)
* FFmpeg EXE (https://www.ffmpeg.org/download.html#build-windows)
* Fast multicore CPU
* Fast internet and LAN connection

* Client:
* Streaming video player like Windows Media Player or VLC
* Audio and video codecs (or K-Lite Codec Pack)
* Fast LAN connection

How to use:
Step 1. Unpack yt.bat into WebOne folder.
Step 2. Copy ffmpeg.exe into WebOne folder.
Step 3. Copy youtube-dl.exe into WebOne folder.
Step 4. Add to [Converters] section of webone.conf this line:
yt.bat "% SRCURL%"
Step 5. Add to webone.conf this edit set:
[Edit: ^ (http: // www \. | Http: //) youtube.com/watch]
AddConvert = yt.bat
AddResponseHeader = Content-Type: video / MP2T
Step 6. Open any player on client PC and open url
[ Show youtube player ] * via proxy
or
http: // proxyhost: port /! convert /? url = URL_LIKE_ABOVE & util = yt.bat * direct
The requested video should begin playing in the player.

In full Win32 / 64 builds of WebOne, steps 1-4 are already complete. Step 5 is
present in webone.conf, but by default is commented (disabled).

Configuring:
- To change path to youtube-dl.exe and / or ffmpeg.exe edit yt.bat and
add "cd disk: \ path \ to \ binaries" line on top or edit paths directly
- To change output codecs, resolution or other parameters of video
stream edit "-vcodec mpeg2video -acodec mp3 -f mpegts" line in yt.bat.

List of available codecs and formats can be get through running ffmpeg.exe
on proxy machine with "-codecs" and "-formats" arguments.


Note: the example edit set in Step 5 of the manual is for WebOne 0.10.1+.
For WebOne 0.9.2 / 0.9.3 use this old-style webone.conf rule:
[FixableURL: ^ (http: // www \. | Http: //) youtube.com/watch]
Redirect = http: //% Proxy% /! Convert /? Url =% Url% & util = yt.bat & type = video / MP2T

If anyone can be of help
Sorry I'm always looking for help

Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@cha05e90Quote:
cha05e90 wrote:@VooDoo

Quote:
Did I miss something or Timberwolf is working with the last os4.1 Final + updated?


It is another urban legend that Timberwolf doesn't run (*) on AmigaOS 4.1FEU2. It always did - but people had notable problems to collect and merge the correct installation files for this. On my three different systems Timberwolf never had stopped working (*).

(*): Please read "run" and "working" as >90% of the time with bugs, i.e. a crash every now and then, non-released ressources after exit etc. But this was true from the beginning, so it doesn't changed over time...


:D Thank you on reply.. I will try again to collect all files an try it again. I have wotking Timberwolf on my MicroA1 setup but on x5000 for now I did not have luck to run it..

Amiga x5000 ı o2o ı 4GB RAM ı RadeonRX580 - AmigaOS4.1 FInal Edition

A1200 sandwich

Warp - Croatian Amiga portal
Go to top
Re: Timberwolf working AGAIN !
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
From this I took inspiration to create a sort of server to try to use FFmpeg to convert streaming videos on the fly.

So I researched a bit but it's not my field but I like reading and experimenting.

The direct question is this:

It is possible to create a server for example using XAMPP in this case using Windows later I can also do it on a dedicated machine with linux once you understand how it works.

And via FFmpeg do real-time YouTube video conversions on the fly through Odyssey a bit like "AmiTube" does.

In practice, the server makes me the video conversions and through winuae + odyssey the videos should be fluid because processed through "ffmpeg" with a dedicated server, that's the idea.

here a video on YouTube to make you understand what I mean:
https://www.youtube.com/watch?v=rgWVm_j3llo

In practice I do not need a step by step explanation but only to understand if it is possible to do it and what documentation I should look for because I can not find anything and possibly which programs to use apache php ffmpeg etc.

Thank you.

Go to top

  Register To Post
« 1 (2)

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project