Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
30 user(s) are online (21 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 29

Arthas, more...

Headlines

 
  Register To Post

Amiga OS 4.1 update1 - RinghioServer problem
Quite a regular
Quite a regular


See User information
Hi All,
Yesterday all was ok.
Today I turn on my Amiga and I get this cli under the workbench :


Cli window title : RinghioServer
Content :
Quote:
Ringhio is a system-wide notification server for AmigaOS 4.1 NOLINE
NO LINE: Commande inconnue ( = Unknown command )
NOLINE : erreur code 10 ( = error code 10 )
NOTIFICATIONS is a preference editor for the Ringhio server NOLINE
NO LINE: Commande inconnue
NOLINE : erreur code 10
No description available NOLINE
NO LINE: Commande inconnue
NOLINE : erreur code 10
No description available NOLINE
NO LINE: Commande inconnue
NOLINE : erreur code 10
No description available NOLINE
NO LINE: Commande inconnue
NOLINE : erreur code 10


Does someone know why ?
I did change nothing in my setup.

EDIT : However, the notification system work ... but I have this window on startup ... strange ...

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Home away from home
Home away from home


See User information
@all
A bit offtopic, but where i can setup to run RinghioServer automatically ? Wbstartup ? Or in user-startup ?

Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@kas1e
it is "on" per default.
Otherwise in PREFS, look for the WBSTARTUP program and check SYS:System/RinghoServer to see if it is turned on or not.

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Home away from home
Home away from home


See User information
@freddix

Yep thanks (just for me was not standart install, i setup all manually, so, some thinks not auto for me:) )

Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Home away from home
Home away from home


See User information
@kas1e
I think you'd be better off doing a clean install, and THEN copying-back/modifying anything you want.

Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Home away from home
Home away from home


See User information
@ChrisH
Thanks, but all works fine already :)

Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@freddix

In Prefs you have a new preferences program called "Notifications". It *is* the Ringhio preferences program, the third tab will tell you if Ringhio server is actually running.

Back to a quiet home... At last
Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@abalaban
It is "running" and work ( for example CodeBench 0.9se display message using Ringhio ... )
But I always get this message on startup of workbench.

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Home away from home
Home away from home


See User information
@freddix

Have you tried turning the "Splash Screen" off in Prefs?

Another idea would be to re-copy Ringhio from the Update CD and try again

People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@kas1e
The docs say:
Your application / script may comunicate with Ringhio via an AREXX interface instead of using IApplication->NotifyA()
...interface text...
Check the rx_testringhio.rexx script in the archive for a basic example on how register your app with Ringhio and then show pop-up msgs.

Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Just popping in
Just popping in


See User information
The Ringhio server was not started upon startup by default on my installation. I had to manually go to WBStartup prefs and add it to the list. Is it supposed to be like that or did something go wrong at some point in the installation?

Go to top
Re: Amiga OS 4.1 u1 - RinghioServer problem
Quite a regular
Quite a regular


See User information
I've fixed the popup problem...
I've opened notifications prefs, display boot option was disabled.
I decided to enable it, save, disable it, save
and now, I have no more popup on startup :)

All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project