Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
46 user(s) are online (17 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 46

more...

Headlines

 
  Register To Post  

« 1 2 (3)
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Just popping in
Just popping in


See User information
on sam460 with OS4.1FE without Beta components, version downloaded from os4depot everything it's ok, nice speed also.

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Amigans Defender
Amigans Defender


See User information
Hey all, I've uploaded the OS3 version to Aminet. It's working pretty well on my test OS 3.2.2.1 box - better than previous versions in fact.

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Chris

Mostly works great now with my beta install; getting a little bit of graphics corruption on the bottom of the forums.amiga.org page.

Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Chris

Hi Chris,

I deleted the user/-name-/choices file and tried the test v3.12, build
03.01.2024 posted here, but Netsurf is still asking for guigfx.lib all
the time.

Specifically, when I started Netsurf choices-less I was presented a
screenmode requester, as soon as I selected a screen, the guigfx.lib
complainer was revealed underneath. As soon as I clear that, the Netsurf
splash window disappears and a new screen with Netsurf appears.

On restarts, I always see the guigfx.lib complainer. I tried setting
NetSurf to run on my 32bit Workbench (preferred), but still everytime
it also complains about guigfx.lib when starting on the WB.

I tried that Netsurf install on my X5K on some simple webpages with little
or no javascript and it seemed to work fine - very quickly even. I tried
a bunch of Amiga sites that loaded great and most of the time Slashdot did
too.

But everytime I entered Wikipedia's URL (http or https) or any heavier
JS sites, I just get "Fetching. Processing." and Netsurf is hung - totally
unresponsive. Close gadget doesn't work. Ctrl-C in the shell doesn't
work. Often it locked up my X5K.

I captured a number of crash and serial logs of the crashes in case you
want them. Please let me know.

While I did have Netsurf running I noticed a few other things...

- "snapshot window" doesn't actually snapshot - the window location is
not saved in "choices" until the menu "Save Settings" also selected.
Shouldn't the "Snapshot" menu do that job alone to fullfil its label?

- quitting always shows this in the console:

***Command 'NetSurf' returned with unfreed signals 01000000!

Meanwhile, the v3.11 build has been running pretty nicely on my vanilla
OS 4.1 FE update 2 SAM460. No further operational comments at the
moment.

Thanks & Congrats on a nice job!

PJS

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Amigans Defender
Amigans Defender


See User information
@pjs

Weird, I'll look into it. Can you email me the logs in the meantime?

Actually, can you run it from the command line
NetSurf -v *>ram:ns.log and send me ns.log?

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Hi,

On my X5000/RX560, scrolling is very rough and refreshing slow - the page visibly flickers (the top when scrolling up and the bottom when scrolling down) and often completely disappears for a second.

I have tried on both Workbench and Netsurf on its own screen, also tried switching off Simple Refresh, but the result is the same.

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Amigans Defender
Amigans Defender


See User information
@daveyw

Yeah, it's always been like that, I don't think I can improve it. The area which has become visible is blank, and then it redraws it. I think the reason the delay is so noticeable is because it *redraws* not *refreshes*. So it takes a little longer rather than the entire page being drawn initially and then just blitted onto the screen. When the dynamic layout engine is done caching and redrawing the entire page in the background might make everything sluggish anyway.

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Chris

Hi Chris!

I just emailed you a capture from the shell as requested as well
an old Snoopy log and several serial logs on crashes.

Please let me know if you need anything else!

Thanks,

PJS

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Just popping in
Just popping in


See User information
@Chris

On OS3 the HTTPS sites are not accessed, some earlier versions accessed, but the graphics were distorted!

On systems with the AfA OS extension (AmiKit, my Afa One), when you exit NetSurf the operating system becomes very slow

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Amigans Defender
Amigans Defender


See User information
@AMIGASYSTEM

Did you use the version from my link above? That works fine on HTTPS as long as you have AmiSSL 5.13 (that exact version) installed.

I think there's a bug on exit which causes crashing and strangeness which I've never been able to track down.

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Just popping in
Just popping in


See User information
@Chris
Thanks for replying, if you are referring to the OS3 version found on Aminet, HTTPS works, but the colours are corrupted.

If you go to www.amigapage.it for example, the graphics are distorted, but with the OS4 version the graphics are correct.

Go to top
Re: NetSurf 3.11 has been released!
Amigans Defender
Amigans Defender


See User information
@AMIGASYSTEM

Yeah, the graphics have never worked properly, that and some text issues stop me removing the beta tag.

Go to top

  Register To Post
« 1 2 (3)

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project