Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
63 user(s) are online (41 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 62

trixie, more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (Valiant)




Re: Odyssey 1.23 progress: r5 RC1
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Breed

Worked for me here just fine...


Go to top


Re: adripper on X5000?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@pjs

Yes, but to the best of my knowledge, the info isn't added to the local CDDB database.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: adripper on X5000?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@trixie

I remember it was fixed right after I posted that.

What I'm looking for is a way to add the CD info to my local CCDB database when it's not already there. PlayCD will do it and so does FreeDB (sometimes). It would be nice if ADRipper did it also, so I don't have to run PlayCD/FreeDB in addition.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: adripper on X5000?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@trixie

I would gladly pay that amount for an ADRipper replacement. Let's hope we get the p50x0sata.device fixed soon. Also another feature I'd like to see is that when it downloads the meta-data, if it's not already in the local cddb database, that it's then added to it.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: it's time....
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@pjs

Hey, we need some of that white stuff to fall here... ;^)


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: Amiupdate settings?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@khayoz

I've been getting that one too recently.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Happy 35th, Amiga!
Not too shy to talk
Not too shy to talk



Just fired up the A1000...Happy 35th birthday, Amiga!


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: PC-Task44, AmigaOS4 and hard drive
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@nubechecorre

What did you use for Boot Drive A?


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: YAM usage
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@nbache

Thanks for the advice, Niels. My connectivity is fairly good and hopefully there is enough disk space.

I already have quite a few filters set up, so that should sort itself out fairly well. As I've kept up my mail reading with other mobile devices, I'll probably only have to scan for any items I may have missed, so that shouldn't be too bad.

I guess I'll just go ahead and pull the trigger on that and see what happens.

Again, thanks for the help. I'm sorry I won't be at Amiwest this year so I can meet you in person.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


YAM usage
Not too shy to talk
Not too shy to talk


Hi All!

I haven't used YAM on my X5000 in over a year and am about to reconnect with my ISP's mail server after a prolonged time with no email downloads. Any suggestions on how I can handle the expected flood of emails?

Thanks,


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: How can I burn DVDs on my Amiga One X-5000?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@trixie


That's great news! Where's my Enhancer pack then?

;^)


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: Amiga Users & User Groups
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@nubechecorre

What's the URL for the website?


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: MickJT-MPlayer
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@MickJT

Thank you for all your hard work on behaft of the Amiga community, and a very merry Christmas to you!


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: Audio Evolution not working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Severin

I had no problem with the 32 bit modes.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: Audio Evolution not working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@328gts

Starts right up on my X1000. Don't know if there are any problems after that as I don't really use it that much.





Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: tis the season!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Amigo1

On Amigaworld time is going backwards...

;^)


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: WookieChat 2.12 (27.01.10)
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@kas1e

Has anyone done any further work on this?


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: Voyager source released under GPL
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Elwood

I'd probably use a OS4 version.

Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: tis the season!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Raziel

Merry Christmas to all!


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top


Re: AmiUpdate 2.41 and problem with catalogs
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Raziel

Quote:
and it's v2.41 actuallly

but i got another strange problem now.

danish and german catalog files for AmiUpdate are being offered, but i cannot check or uncheck any of the two files.
Only "Select None/Select All" from the bottom buttons work.

Plus it is not possible to double click those files to get information because i cannot mark any

Thats a regression i'd say

Anyone else?


I've got the same problem too. The work-around I've found is to scan twice, then I can click and select the files again.


Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top



TopTop
(1) 2 3 4 ... 18 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project