Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
40 user(s) are online (27 user(s) are browsing Forums)

Members: 2
Guests: 38

Mikey_C, Gregor, more...

Headlines

 
  Register To Post  

« 1 ... 13 14 15 (16) 17 18 19 »
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
I got SMTube working well with old libfontconfig and sobjs. MPlayer works ok, but with Emotion I get Not supported with every youtube link. I have Stream ""%u"" and the smtube.ini set as per the readme.

Anyone else having this issue?

AmigaOne X1000.
Radeon RX550

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
works well here.

What is the video format that you use in smtube ?
and maybe that a YT code update on smtube can be useful ?

Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
I have tried all of the video formats and have done a YT code update.
Wondering if there is a issue with the sobjs? I installed those from your link though. Will try reinstalling those.

AmigaOne X1000.
Radeon RX550

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@ddni

If it works with mplayer, it should work with emotion.

You have the latest Emotion version, right ?

Could you send me a screenshot of your SMTube settings showing the ""%u"" and your
Qt:home/.config/smtube/smtube2.ini file ?


Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@zzd10h

I can't get this to use Emotion
Removed all references to MPlayer in smtube.ini file, but it still uses mplayer.

I have tried different ways to add Emotion to that file but no joy.

Can you post an ini file here that will work only with Emotion.

Cheers


Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@TiredOfLife

I got it working.
It needed me to remove smtube completely (including all references in envarc, qt/home etc)

A fresh reinstall, first run, tweak of smtube.ini and all is well.

Here is my smtube.ini

<MPLAYER>APPDIR:Emotion
<MPLAYER_OPTIONS>
<CONSOLE>0/400/640/400
<FFPLAY>APPDIR:ffplay
<FFPLAY_OPTIONS>-infbuf
<FFMPEG>APPDIR:ffmpeg
<FFMPEG_OPTIONS>-b:a 128k
<FFMPEG_OUTPUT_TYPE>MP3
<DOWNLOADER>Amiga/Download/Download
<DOWNLOADER_OPTIONS>DEST
<DOWNLOADER_DEFAULT_EXTENSION>MP4
<DOWNLOADER_DEFAULT_PATH>Amiga/Videos
<DEBUG>OFF
<WAIT>OFF
<SECONDS>3


**** Examples ****

Optimisations from K-L (compatible with MUI-MPlayer Overlay and SDL-MPlayer)
MPLAYER_OPTIONS = -cache 8192 -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30

Optimisations from K-L (compatible with MUI-MPlayer NON-Overlay)
MPLAYER_OPTIONS = -vo cgx_wpa -cache-min 20 -autoq 100 -autosync 30

For LiveForIt Altivec Mplayer with Radeon HD
MPLAYER = APPDIR:MPlayer-altivec
MPLAYER_OPTIONS = -vo comp -ao sdl -cache 8192 -cache-min 20

AmigaOne X1000.
Radeon RX550

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@ddni

I had tried a fresh install of SMTube and deleting the .ini file.
Didn't clear out QT/home though.

All working now, many thanks for your help.

Cheers


Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just popping in
Just popping in


See User information
@All
This: smtube.ini
work for me!
leave the option empty!

<MPLAYER>APPDIR:dh1:mediaspelare/emotion/Emotion
<MPLAYER_OPTIONS>
<CONSOLE>0/400/640/400
<FFPLAY>APPDIR:ffplay
<FFPLAY_OPTIONS>-infbuf
<FFMPEG>APPDIR:ffmpeg
<FFMPEG_OPTIONS>-b:a 128k
<FFMPEG_OUTPUT_TYPE>MP3
<DOWNLOADER>Amiga/Download/Downl
<DOWNLOADER_OPTIONS>DEST
<DOWNLOADER_DEFAULT_EXTENSION>MP4
<DOWNLOADER_DEFAULT_PATH>Amiga/Videos
<DEBUG>off
<WAIT>On
<SECONDS>3

AaaamiiigaOne X5000
(AmigaOS 4.1 FE)
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Plexus

Try/change

<MPLAYER>APPDIR:dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

to (remove APPDIR:)

<MPLAYER>dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

strange that ti works, but...

Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@jabirulo

Quote:

@Plexus

Try/change

<MPLAYER>APPDIR:dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

to (remove APPDIR:)

<MPLAYER>dh1:mediaspelare/emotion/Emotion

strange that ti works, but...


hu? i'd make it quite the other way around.
keep APPDIR: and remove the complete path:
<MPLAYER>APPDIR:Emotion

i mean - that what appdir: is good for...

regards...
michael

Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Home away from home


See User information
@Severin Quote:

Quote:
"Failed to load shared object libharfbuzz.so"
Where is libharfbuzz.so?

Open a shell, cd to sys:sobjs and enter:

makelink libharfbuzz.so libharfbuzz.so.0.9.28

OK, now it says it cannot find "libxml2.do.11" (I can only see .9). Any hints?
edit: I found the required file buried inside here, which is ridiculous.

And what is to blame for all these broken SObj stuff, SMTube or the latest QT?

Author of the PortablE programming language.
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@ChrisH

"And what is to blame for all these broken SObj stuff, SMTube or the latest QT?"

FE Update 1

http://www.amigans.net/modules/xforum ... id=105939#forumpost105939

Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
SMTube 17.5 available on OS4Depot and AmiUpdate.

* Fix YouTube


Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@zzd10h

Thanks !

Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Many Thanks!!

Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
Trying to use SMtube I get:
Unable to resolve symbol
'inflateReset2'
in libpng16.so

and then crash. I don't remember which sobjs I've updated recently. Do anybody have any idea where the problem might be ? I have that libpng16.so.

Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Home away from home


See User information
@TSK Quote:
I don't remember which sobjs I've updated recently.

I suppose you don't use AmiSystemRestore then?

Author of the PortablE programming language.
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@ChrisH

Quote:
I suppose you don't use AmiSystemRestore then?

No. I update and backup everything manually.

Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Home away from home
Home away from home


See User information
@TSK

It sounds like it should be in libz.so

But none of the libz.so I have, have that symbol in them, not the latest beta, nor the Final Edition version or any other I can find

8.AmigaOS4:SObjs> readelf -s libpng16.so | grep inflateReset
20: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset2@ZLIB_1.2.3.4 (3)
169: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset
331: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset2@@ZLIB_1.2.3
480: 00000000 0 FUNC GLOBAL DEFAULT UND inflateReset



1.AmigaOS4:> readelf -s FE:SObjs/libz.so | grep inflateReset
56: 1000ffcc 340 FUNC GLOBAL DEFAULT 8 inflateReset
160: 1000ffcc 340 FUNC GLOBAL DEFAULT 8 inflateReset


Go to top
Re: SMTube : new version on OS4Depot
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@TSK

did you tried that ?

"Certainly that you will encounter these problems if you use FE update 1 :

Proc: problem come from new FE Update 1 SObjs libpng and new libfontconfig.

"solution", revert to previous libfontconfig and install libxml2
http://www.os4depot.net/share/library/xml/libxml2.lha

see infos here :
http://www.amigans.net/modules/xforum ... id=105027#forumpost105027
"

Go to top

  Register To Post
« 1 ... 13 14 15 (16) 17 18 19 »

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project