Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
50 user(s) are online (39 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 50

more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (ddni)




Re: Show your AmigaOS 4.x computer or Workbench!
Just can't stay away
Just can't stay away


@mufa

WOW three big box AmigaOnes (or whatever we call them these days )

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: Show your AmigaOS 4.x computer or Workbench!
Just can't stay away
Just can't stay away


@328gts

Very nice!

Here is mine https://i.imgur.com/l7w8gSp.jpg

Resized Image

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: Darkplaces fails to start
Just can't stay away
Just can't stay away


I sent a report to Huno over email. He confirms that the bug affects him too. He will look into this.

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Darkplaces fails to start
Just can't stay away
Just can't stay away


Hi for some reason Darkplaces refuses to start. It work perfectly a while back.
I reinstalled from scratch with known good PAK files.

The last error states:

the Necropolis
failed to load sound "player@#"
Host_Error: EntityFrameQuake_ReadEntity: invalid entity number (0)
Quake Error: Host_Error: EntityFrameQuake_ReadEntity: invalid entity number (0)
CL_Disconnect
Host_ShutdownServer
Require all of:

Full console output below.
Has anyone fixed a similar issue?


Edited by ddni on 2022/4/26 20:40:31
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: ScummVM and AmigaOS4.1 F.E.
Just can't stay away
Just can't stay away


I now notice that clicking on the gui forces toggling between window and full screen. Not sure what happened. Will try a reinstall to see if it resolves the issue.

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: onboard Nemo sound stopped working?
Just can't stay away
Just can't stay away


Just check that the volume in mixer on XDock is not at 100. For me on my X1000, that seems to mute my audio...

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: ScummVM and AmigaOS4.1 F.E.
Just can't stay away
Just can't stay away


@kas1e

Thanks, no the AmigaOS4 build that i got from here https://buildbot.scummvm.org/#/dailybuilds
has the shaders in scummvm_dir/shaders/

I created the engines/grim/shaders/ drawer and copied the grim shaders to there. All seems good now.

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: ScummVM and AmigaOS4.1 F.E.
Just can't stay away
Just can't stay away


@kas1e

Good video.
Does this need RadeonRX? I use a Southern Islands card.
I have the same versions of ogles and warp3dnova as you.
I got the 20/04/22 branch of ScummVM, however Grim gives me the error cannot open grim_primitive.vertex.

Any ideas?

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: RadeonRX driver and RX590 GPU on X1000
Just can't stay away
Just can't stay away


Thanks Matthew. What is the timeline on getting the X1000 CFE source back to AEon?

Go to top


Re: Should I expect better video playback performance?
Just can't stay away
Just can't stay away


@eliyahu

Thanks for the info, I hope that this happens.
How will a software OS driver overcome the CFE issues with Polaris cards on X1000?


Edited by ddni on 2022/3/8 21:25:24
Go to top


Re: RadeonRX driver and RX590 GPU on X1000
Just can't stay away
Just can't stay away


Prompted by a thread asking about video playback.
Has there been any X1000 CFE progress this past year?

Go to top


Re: Should I expect better video playback performance?
Just can't stay away
Just can't stay away


I haven’t been as up to date as I want to be with Amiga this past 6 months.
Therefore this post could be out of date.
However I remember that the X1000 CFE does not support Radeon Polaris GPUs.
Improved video playback requires the VA.library (Video Acceleration).
The VA.library requires a Polaris type GPU.

X1000 is stuck on Southern Islands GPU.
In short X1000 users are SOL with VA.library until the CFE gets an update. This does not appear to be imminent nor a priority.

Go to top


Re: Favorite OS4 Games
Just can't stay away
Just can't stay away


Very fond of Tower57, Daniel Mußener did an amazing job here.
https://youtu.be/khueCD7qmIw

Go to top


Re: THEA500 Mini
Just can't stay away
Just can't stay away


It would need to be 4x faster than a pi4 to tempt me in. A Lego A500 Pi case will do me for nostalgia.

We should remember that us established Amiga users are unlikely the target audience for this. I suspect the casual 40+ yo gamer who had an Amiga in their teens to be the target.

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: Boot problems when X-Dock is in WBstartup
Just can't stay away
Just can't stay away


Never seen this. What docks are on your xdock?

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: The remaining funds on AmiStore
Just can't stay away
Just can't stay away


@mr2

No. You will see that my reply is @Nuder_Try

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: The remaining funds on AmiStore
Just can't stay away
Just can't stay away


@Nuder_Try
So you are expecting a company reply on an issue you haven’t yet flagged to the company concerned?
It’s hard to see this thread as anything other than simply stirring the pot.

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: Amiga Developer Blog
Just can't stay away
Just can't stay away


@Sailor +1

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: MediaVault releases
Just can't stay away
Just can't stay away


@walkero

Hi, as above, I suspect my daily OS4 to be corrupt.
Mediavault works fine now on a new AOS4u2 and latest ESP install using the distributed OO.library.


AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top


Re: MediaVault releases
Just can't stay away
Just can't stay away


@all

Haven’t had much time this weekend to test. However I am increasingly suspicious of my HDD failing. Had multiviewer randomly crash on startup yesterday. It previously ran great.

As stated on a new install of AOS4u2 and ESP, the mediavault issue has gone.

AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
Go to top



TopTop
(1) 2 3 4 ... 50 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project