Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
48 user(s) are online (32 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 48

more...

Headlines






Netsurf, annoying debug log
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 380
Netsurf constantly pop up a window with lots of java errors.

How do I disable it?

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/6 20:39
From California, Unitied States
Posts: 429
@utri007
Quote:
Netsurf constantly pop up a window with lots of java errors.
How do I disable it?

Don't know how to disable it, but I just iconify it and then you don't see it again until you quite Netsurf.

_________________
AmigaOne X1000, uA1
   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3284
Open users/<your username>/Choices and add the line:
log_filter:level:CRITICAL

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Just popping in
Joined:
6/30 7:39
From Germany
Posts: 24
Perhaps of interest to one or the other.

AmigaOS 3/4: New Netsurf test build:
https://www.amiga-news.de/en/news/AN-2021-11-00045-EN.html

_________________
AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon HD 5450 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.15
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 380
@Chris

Is diskcache still broken with 68k version? How about a speed, has it got any previous speed back?

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3284
@utri007

Probably, and I don't even know what caused the speed issues.

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Home away from home
Joined:
2009/7/7 4:34
From Man Cave, Canada
Posts: 2536
@Primax

thanks will try this new beta version out and see if it clears up weird colours on images on my A4000 with OS3.2

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3284
@328gts

I don't think it will; guigfx seems to have some endianness issues (probably my fault). Having said that, I think I re-enabled using P96 under OS3, and it wasn't working with that either, but I can't remember if the colours were wrong or the graphics were completely corrupt.

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Home away from home
Joined:
2007/5/19 14:23
From England
Posts: 3559
@Primax
Quote:
Perhaps of interest to one or the other.

AmigaOS 3/4: New Netsurf test build:

Any idea what has changed since the last proper release (3.10)?

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Just popping in
Joined:
2006/11/30 11:59
From Lund, Sweden
Posts: 170
@Chris

I really appreciate your work. 3.11 seems stable sofar, fast too.

   Report Go to top

Re: Netsurf, annoying debug log
Amigans Defender
Joined:
2006/11/17 22:40
From England
Posts: 3284
@ChrisH

Nothing significant that I remember.
You can trawl through the git logs if you like, it hasn't been massively active: http://git.netsurf-browser.org/netsurf.git/log/

   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project