Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
41 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 40

Raziel, more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (Primax)




Re: Enhancer Pack 2 is all you need!!
Just popping in
Just popping in


On my X5000, now MultiViewer crashes. Can anyone confirm this?

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Enhancer Pack 2 is all you need!!
Just popping in
Just popping in


Yes, it is all you need - and it is available. And you can get it for about 90 Euro (74 BP) :)

https://www.amiga-news.de/en/news/AN-2022-08-00034-EN.html

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Summer Trevor Blog
Just popping in
Just popping in


@VooDoo

Very strange link...
This is sufficient: http://blog.a-eon.biz/blog/?p=13076

But sometimes I get Wordpress errors.

Anyway, very sad as well that currently it is not clear when the A1222Plus board will be produced.

Here is a short summary for all those who has not that much time:
https://www.amiga-news.de/en/news/AN-2022-07-00092-EN.html

Go to top


Re: My X5000 resurrected this evening!!!
Just popping in
Just popping in


@MamePPCA1
And you already have worked through this installation guide?


https://morphos-team.net/installation

And maybe this is worth a look:
https://www.epsilonsworld.com/2020/10/ ... er-using-morphos.html?m=1

Go to top


Re: My X5000 resurrected this evening!!!
Just popping in
Just popping in


@MamePPCA1
@all

But you should better download the latest nightly build again, because now it has AmiSSL 5 support! :)

https://www.amiga-news.de/en/news/AN-2022-07-00047-EN.html

Go to top


Re: Cannot create/delete drawer on SYS partition
Just popping in
Just popping in


Thank you !
Although I hoped there were another solution...
Is there anything which is against this procedure:
Booting from my emergency usb stick, then copying all the drawer and files from the system partition to a drawer of my second partition, then formatting sys and then copying the files back...?

What do I have to pay attention to when formatting? Never done this under OS4 before....Thanks!

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Cannot create/delete drawer on SYS partition
Just popping in
Just popping in


Hi.

I am struggling with a problem on my X5000.

I tried to install the latest AmiSSL 5.3 version. As I checked the installation I found out, that it was not installed. Hm, so I tried to install it manually. And here I found out what the problem is:

I could copy the new amisslmaster.library to libs but failed to copy the AmiSSL drwaer to Libs. An "ASyncWB" window appeared saying:
Error while copying. Error 1060.
I could delete the old AmiSSL folder in Libs, but could not create a new one. Same error....

Nothing changed after I disabled ASyncWB.

On Amiga-News an user recommended to use NGFCheck. So I copied it to RAM and start it. Here - among others - I must read:

"File 'Hollywood.info' seg 13062594/2 not allocated alloc checks failed" , "File 'Hollywood.info' alloc checks failed"

I have this for several files. So I started "NGFCheck RDDH0: REPAIR". I guess five or six times....but at the end, I get the same summary:

.....37 Fixed data....Volume 'RDDH0: has errors.

I even started my X5000 using my emergency USB stick...but this does not help. Any idea what else to do?

Do I really have to format my sys partition....?
I also cannot delete the Hollywood drawer which obviously also is corrupt...

Thanks!

Go to top


Re: My X5000 resurrected this evening!!!
Just popping in
Just popping in



Go to top


Re: Hyperion No Forum Permissions (SOLVED)
Just popping in
Just popping in


So, it is just me who still always cannot write there...for a very long time...
Of course I tried to solve the problem but unfortunately the adminsitrator i was in contact with is no longer in charge.


Edited by Primax on 2022/7/9 14:40:25
Edited by Primax on 2022/7/9 14:42:28
AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Official release date of Doom3 for AmigaOS4
Just popping in
Just popping in


Congratulations!
One question: This is a beta version, 70% finished of the port, as you wrote on your website?

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: X5000/20 Wireless Card?
Just popping in
Just popping in


I am also interested in this topic because our kid always tries to play with cable of the FRITZ!Box ;)

I would like to know who has such a card actually in use? Which one and what is your experience?

Thank you!

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Scorpion Engine
Just popping in
Just popping in



Go to top


Re: Sam460LE 1.10 Ghz Pre-Order!
Just popping in
Just popping in



Go to top


Re: Timberwolf working AGAIN !
Just popping in
Just popping in


PS: Now it worked. Crazy. The second logo screen vanished.

It is always good to know that applications are installed which basically work. Even if not all websites can be accessed. But this we know for a long time: One Amiga browser never can access all desired websites. Therefore it is good to have another alternative...

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Timberwolf working AGAIN !
Just popping in
Just popping in


Writing this with Timbrwolf running on my X5000... ;)

@geennaam

Thanks for your hints and your efforts.
I can only test it on my X5000 and here it turned out that Timberwolf only runs if all user profiles are deleted before. Otherwise it freezes immediately after the main window opened.
Of course this is annoying, for all the user settings are lost...

Apart from that there is another problem: When Timberwolf is launching, you can see the blue progress bar fills. If it is full, the main window opens. But then, the Timberwolf start logo appears again, this time the blue progress bar only loads a third. This seems the reason that it is impossible to quit Timberwolf properly. This logo does not vanish...

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: AmiUpdate 2.49 crash bug
Just popping in
Just popping in


PS: Just installed it. Everything fine!
Do not forget to reboot after launching again AmiUpdate.

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: AmiUpdate 2.49 crash bug
Just popping in
Just popping in


Just to be sure, please allow the question:

Is the archive or at least some parts corrupt or was just the download of an user not complete...?

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Timberwolf working AGAIN !
Just popping in
Just popping in


Congratulations!

I did exactly the same, deleted and installed it several times: But here TW freezes just when I am about to enter an URL...
But who knows, maybe I will try it a fourth or fifth times...;)

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: Timberwolf working AGAIN !
Just popping in
Just popping in


@328gts

Hmm, it is a pity....I thought there would have been a 'special reason' that TW is now working again, e.g. an system update...but this procedure to first install Aminet version and then the OS4Depot is known - and never really worked here with my X5000. Just crashes right after launching it...

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top


Re: new AmiUpdate 2.48 (01/17/2021)
Just popping in
Just popping in


On December 31 a new version 53.15 of the Updates prefs has been released.
I have tested it (on classic and X5000) and written a little article:

https://www.amiga-news.de/en/news/AN-2022-01-00014-EN.html

The big bug was fixed - thanks - but I guess a little new one was introduced. Please read the article and tell me if anyone can verify this.

Thanks!

AmigaOne X5000 @ 2GHz / 4GB RAM / Radeon X1650 / AmigaOS 4.1 Final Edition / MorphOS 3.17
Amiga1200 / Blizzard 1230 IV / 128 MB RAM / AmigaOS 3.9
Go to top



TopTop
(1) 2 3 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project