Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
56 user(s) are online (33 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 55

nbache, more...

Headlines

 
  Register To Post  

AmigaAmp V3.32 Crashing
Just popping in
Just popping in


See User information
Hi Everyone,

I cannot get any version of AmigaAmp past V3.29 to run on my AmigaOne 500. I have an AmigaOne 500 with OS 4.1 FE Update 2 and A-Eon Enhancer V2.2 installed.

It loads and plays an mp3, but when I start selecting menu item, it crashes. I noticed in the change log, that some reaction pulldown menu work done between version 3.29 (which works perfect for me) and V3.30 which does not.

Anyone else notice this?

Thanks,

Yogi

P.S. Waiting on my new Sam 460LE Board.

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@yogi32

Here it works fine. AFAIK it doesn't use any AEON resources (libs/classes).

Do you have asyncio.library 50.3 ( 7-12-2005)?

Maybe if you backup/delete AmigaAMP.prefs (ENV/ENVARC) an restart AmigaAMP_Prefs to use defualt values.


my system: SAM460ex & radeonRX550

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Home away from home
Home away from home


See User information
Every version works here on both of my systems (Sam440 and A1-G3), from 3.29 to the latest 3.32

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@yogi32

Of course, it could also be a slightly corrupted download. Maybe try re-downloading the latest AmigaAmp and reinstall it?

Best regards,

Niels

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Just popping in
Just popping in


See User information
Hi Everyone,

I do have asyncio.library 50.3. Hmm, something is going on with this. I will attempt to redownload it and report back. Maybe something is corrupted on my Workbench install.

Yogi

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Just popping in
Just popping in


See User information
Hi Everyone,

It appears to be corrupted saved preferences. I deleted them in ENV and it is running better now. Thanks guys for all the help.

Yogi

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Just popping in
Just popping in


See User information
@

runs fine on my sam 460cr.
just a question, is the speaker plugin running for you? Only gray for me and then it crashes.

Go to top
Re: AmigaAmp V3.32 Crashing
Home away from home
Home away from home


See User information
@dirk67

"Speakers" don't even come up in the list of "supported" plugins (PD Menu).

I guess it's too old to be used with 4.x, hence the crash and missing gfx

People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project