Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
46 user(s) are online (38 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 46

more...

Headlines

 
  Register To Post  

Simplemail shutdown locks up system
Quite a regular
Quite a regular


See User information
I remember reading something about an MUI glitch causing problems like this if some MUI element of the program is moved.

I can open Simplemail, fetch and read messages, and even send a message (IMAP), but when I close the window, it doesn't actually close, the mouse freezes, and I have to do a case-reset-button to restart again.

Is this a known problem? Is there a fix?

Simplemail version 0.45

Paul

Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4
X5000
Go to top
Re: Simplemail shutdown locks up system
Quite a regular
Quite a regular


See User information
maybe the latest MUI can fix this ? I am getting each second time a guru when I close simplemail for no obvious reason.

Go to top
Re: Simplemail shutdown locks up system SOLVED
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Paul

I removed the clock from the Workbench. SImplemail no longer locks up the computer when shutting down.

So what is it? Is it a Clock problem, or a Simplemail/MUI problem?

Paul


Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4
X5000
Go to top
Re: Simplemail shutdown locks up system SOLVED
Just popping in
Just popping in


See User information
@Paul

If the problem is originally the same I noticed with Odyssey and YAM, it should be already fixed:

http://muidev.de/ticket/431#

I do not know if the fix has already been released, but there are a couple of workarounds, like using an older version of Clock, or disabling from the program's MUI settings 'Drag&Drop/Autostart' option.

Go to top
Re: Simplemail shutdown locks up system SOLVED
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Gregor

Thanks for the Drag and Drop hint. That works fine for now.

I don't think the fix is rfeleased yet. I ran the MUI update a few days ago from the website.

Paul

Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4
X5000
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project