Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
73 user(s) are online (53 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 72

Szmn, more...

Headlines

 
  Register To Post  

Settings and Control...
Quite a regular
Quite a regular


See User information
I am trying to populate all "multimedia" keys on my sams keyboard with something useful. It would be very nice to control tunenet with the usual stuff like prev, next, mute etc. - but:

- are there only the (few) commands for the daemon available that are mentionend in the docs? (i.e. missing volum controls or mute - might be simulated by "pause").

- what really bothers me: is there a chance to set a default volume on startup? i did not find this in the prefs nor in the env vars...it always starts with 100%!

Go to top
Re: Settings and Control...
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@cha05e90

I take care of all my volume needs by controling the Mixer itself through its ARexx port.

Go to top
Re: Settings and Control...
Home away from home
Home away from home


See User information
@PEB

ABout the mixer. When i start tunenet the volume is 100%. But when i start mixer,drag the master volume down and up to max then sound in tunenet gets much louder. Is this a bug from mixer? Anyone else gets the same result?

X5000
Go to top
Re: Settings and Control...
Quite a regular
Quite a regular


See User information
Hmm...solved. Not really. I switched to the incredible "Amplifier" (yes, that's the one from the OS3.9 distribution!). After fiddling around with Tunenet and AmigaAMP - Amplifier was it. It has a decent Arexx port with a comprehensive set of useful commands.
Now my multimedia keyboard works through AllKeys and some smart Arexx scripts flawless and perfectly with Amplifier...

Go to top
Re: Settings and Control...
Home away from home
Home away from home


See User information
@Antique

Quote:

Antique wrote:
@PEB

ABout the mixer. When i start tunenet the volume is 100%. But when i start mixer,drag the master volume down and up to max then sound in tunenet gets much louder. Is this a bug from mixer? Anyone else gets the same result?


Yup, get the same here, Always wondered if it may be a bug in AHI or Mixer

(for my SoundCard see, Extra Information in my Profile)

People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project