Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
82 user(s) are online (66 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 82

more...

Headlines






Mixer update needed for A1222 and OxygenHD AHI devices
Not too shy to talk
Joined:
2010/6/17 15:04
From Waterbury, Connecticut (USA)
Posts: 294
Folks,

Not sure who the current 'owner' of the Mixer tool is, but it needs an update to recognize a1222.audio and oxygenhd.audio devices. Currently on an A1222 launching the Mixer results in a 'no cards found' message.

Is there someone I should contact directly?

-- eliyahu

_________________
"How do you know I’m mad?" said Alice.
"You must be," said the Cat, "or you wouldn’t have come here."
   Report Go to top

Re: Mixer update needed for A1222 and OxygenHD AHI devices
Just popping in
Joined:
2006/12/6 12:05
From Beverland
Posts: 184
@eliyahu

It is maintained at openamiga.

But adding support means knowing how the card work. Because mixer bypasses AHI and talks directly to the hardware.




   Report Go to top

Re: Mixer update needed for A1222 and OxygenHD AHI devices
Home away from home
Joined:
2009/7/7 4:34
From Man Cave, Canada
Posts: 2523
@eliyahu

Lyle & Alex did a great job on the X1000 onboard audio chip so I'm assuming A-Eon will get them involved on the A1222 onboard audio..though makes you wonder why not make sure to keep the same audio chip as the X1000 as I remember Lyle & Alex having a heck of a time to get it working properly with Mixer etc.

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: Mixer update needed for A1222 and OxygenHD AHI devices
Not too shy to talk
Joined:
2006/11/27 16:55
Posts: 303
@328gts

The X1000's audio is built into the SB600.

   Report Go to top

Re: Mixer update needed for A1222 and OxygenHD AHI devices
Just popping in
Joined:
2006/12/6 12:05
From Beverland
Posts: 184
@Rob

For the X1000, the controller is inside the SB600. The audio codec is an external device.

The same is true for the A1222. This board also uses an external audio codec. Just a different communication interface.

   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project