Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
83 user(s) are online (39 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 83

more...

Support us!

Headlines

 
  Register To Post  

AOS3 program in AOS4.1FE via Petunia giving DSI
Just popping in
Just popping in


See User information
Hi friends, not sure what topic this belongs in so please let me know if this is incorrect.

After a hiatus with my X5000, I've been able to get it back up and running and noticed that one game which previously worked is now throwing guru 80000003 DSI errors. The game is Tales of Gorluth. This is the first game. It runs, I believe, via the Petunia OS3 emulation parts baked into OS4.

I'm 99% certain this used to run.

Nevertheless, can someone help me troubleshoot? I'm not really sure where to begin troubleshooting something that runs in Petunia.

Or does it just make more sense to run it in E-UAE?

Go to top
Re: AOS3 program in AOS4.1FE via Petunia giving DSI
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@cloverskull

It will never run with Petunia (OCS/ECS game). It will only work in E-UAE.

--
AmigaONE X1000 and Radeon RX 560
Go to top
Re: AOS3 program in AOS4.1FE via Petunia giving DSI
Just popping in
Just popping in


See User information
Yep, you're right. Thanks.

Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project