Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
34 user(s) are online (16 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 34

more...

Headlines

 
  Register To Post  

« 1 (2)
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@MamePPCA1
Buy the key friend, only are 79 euros.

Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Skateman

Tried all but it shows the same messages as yesterday.

No Morphos booting.

In one messages it says too "trying to load "l/slb_v2" from DH0.

Is this related to AmigaOS4.1?
I think yes because yesterday I booted AmigaOS 4.1 from a pendrive and formated all Morphos partitions as SFS/00 and SFS/02 inside Workbench with Media Toolbox HD preparation utility

How this affects to a possible Morphos installation?

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Templario

I don't have more than 1 euro man really.

First let's capture the essence to re-install Morphos 3.17 again.

Then I will see when can I buy the key/license.

Thanks Templario!

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@MamePPCA1
Good luck with your installation and soon you can enjoy both systems on your X5000.

Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Templario

I miss a lot Morphos specially for browsing Facebook and specially downloading games and emulators such as MAME.

Anyway I still feel "novice" in this Amiga SO/system.

Time will tell really what the future holds.

Just formatted Morphos partitions uith FAT32 I think and on gparted utility.

Hope this helps.

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Just popping in
Just popping in


See User information
@MamePPCA1

What program did you use to burn the ISO to the USB drive.
The fact that the X5000 tries to boot a DH0: makes me wonder if you USB drive is bootable ?

AmigaOne X5000 -> 2GHz / 16GB RAM / Radeon RX 570 / ATI X1900 / M-Audio 5.1 -> AmigaOS 4.1 FE / Ubuntu Linux / MorphOS
Amiga 1200 -> Recapped / 68ec020 ACA 1221ec / CF HDD / RetroNET connected to the world
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Just popping in
Just popping in


See User information
@MamePPCA1
Unfortunately I had the same issue after installing the new SSD drive in my x5000. First troubles on on x5000 and later durring test on PowerBook. Seems like the hardware issue for me. I claimed warranty exchange of SSD drive. Situation repeated. Finally I reverted old hd to power book and removed Morphos from x5000. This SSD is now as a PC drive with no problems.

Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Skateman
Is Win32 Disk Imager.It works great!

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Arthas

OK but I want to re-install Morphos.I don't want to use any of my X5000's HDDs as PC drives.

That's clear enough.

Thanks to all

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Skateman&all

Now I managed to boot AmigaOS 4.1 from my pendrive and I have formatted my DH0 Morphos under AmigaOS 4.1 and named as SYS.

With this AOS and a Morphos CD,I am copying all my Morphos files inside the HD to see if they boot

My dominant question is: Can I do my MorphOS installation with AmigaOS 4.1 or no?

And I am doing well or is it mission impossible?

And I booted on AmigaOS 4.1 after using the Mass Storage option on U-Boot

Any help will be really apreciated.

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Home away from home
Home away from home


See User information
@MamePPCA1

Do NOT name any volumes or devices SYS, the system creates a assign when system is booting.

(NutsAboutAmiga)

Basilisk II for AmigaOS4
AmigaInputAnywhere
Excalibur
and other tools and apps.
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Just popping in
Just popping in


See User information
@MamePPCA1

No i dont think you can do it like that.
I would suggest you boot from a MorphOS CD or USB drive and start the installation from MorphOS installer.

AmigaOne X5000 -> 2GHz / 16GB RAM / Radeon RX 570 / ATI X1900 / M-Audio 5.1 -> AmigaOS 4.1 FE / Ubuntu Linux / MorphOS
Amiga 1200 -> Recapped / 68ec020 ACA 1221ec / CF HDD / RetroNET connected to the world
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Skateman

Yeah i know but it doesn't boot the CD-RW neither the USB pendrive.

I am lost in the ice,what can I do now?l

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Just popping in
Just popping in


See User information
@MamePPCA1

Its very weird that the CD and the USB drive are not booting.

I would suggest to Download the ISO again and make a new USB drive and / or CD. I use Balena Etcher for writing ISO files back to removable media. Its just hard to believe that both media dont boot on your X5K.

Do you use the Boot MorphOS button from the Boot Menu ?

AmigaOne X5000 -> 2GHz / 16GB RAM / Radeon RX 570 / ATI X1900 / M-Audio 5.1 -> AmigaOS 4.1 FE / Ubuntu Linux / MorphOS
Amiga 1200 -> Recapped / 68ec020 ACA 1221ec / CF HDD / RetroNET connected to the world
Go to top
Re: Morphos 3.15 stopped booting on my AmigaOne X5000
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Skateman

Yeah it's very weird to me too that the media doesn't boot never.

I checked the CD-RW when I booted on AmigaOS 4.1 with a pendrive and I did copy all my MorphOS files on the unit DH0 renamed as SYS after formatting.So the CD must be OK.

Yes I usually use the Boot Morphos button without result yet.

Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
Go to top

  Register To Post
« 1 (2)

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project