Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
48 user(s) are online (36 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 48

more...

Headlines

 
  Register To Post  

Strange error
Home away from home
Home away from home


See User information
I' getting errors when opening my sys partition.
findextentbnode: findbnode() can't find key 598742!
error=0 *returned_bnode=5C9A0BA8 (*returned_bnode)->key=598442

Seems to have f*ucked up my sys. Is there a way to repair sfs or do i have to format it and copy all files back again?

X5000
Go to top
Re: Strange error
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Antique

Probably the fastest way of achieving the desired outcome

I've never struck one problem with SFS2 on SAM with SATA etc used to have alot of trouble on the ClassicPPC with SFS... not so much on the A1 though...

~Yes I am a Kiwi, No, I did not appear as an extra in 'Lord of the Rings'~
1x AmigaOne X5000 2.0GHz 2gM RadeonR9280X AOS4.x
3x AmigaOne X1000 1.8GHz 2gM RadeonHD7970 AOS4.x
Go to top
Re: Strange error
Home away from home
Home away from home


See User information
@Antique

Yes this kind way I use FFS, at lest you can recover it.

(NutsAboutAmiga)

Basilisk II for AmigaOS4
AmigaInputAnywhere
Excalibur
and other tools and apps.
Go to top
Re: Strange error
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Antique

I believe in having 2 HDs in my system, the second to backup the first. All my partitions are sfs & its been over a year or more since I've had any errors. What I do know is that I was able to copy everything off the partition, re-format it & copy back. I had my boot partition using ffs, but system crashes would cause it to become un-validated, drove me nuts waiting for it to validate all the time. I'll stick with sfs for speed & my backups as any errors just don't happen that often.

Look, only one leg, count em, one!
X1000/PA6T@1800MHz/2Gb/Radeon 4850

Go to top
Re: Strange error
Home away from home
Home away from home


See User information
@LiveForIt

Have taken backup of the sys partition and will probably just format it and copy all back again. I don't like the validation error from ffs all the time.

X5000
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project