Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
40 user(s) are online (22 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 40

more...

Headlines

 
  Register To Post  

QT4.7 more library problems
Just popping in
Just popping in


See User information
I downloaded and installed QT4.7 freshly from OS4 Depot.

Everythink seemed ok, but I did get the user-startup complaint
about "assign sobjs: Qt:lib ADD" failing.

Adding the suggested line "dir sobjs: > NIL" to "undefer" the
SObjs: assign did fix that ok, and after startup SObjs: is
Assigned to SYS:Sobjs + Qt:lib.

However, any Qt demo or smTube immediately pops up the
message "Could not open iconv.library V1"
and hangs the system shortly afterward.

Anyone seen that?

I've re-downloaded iconv.so from the Minimal amiga QT4.7, and checked
the MD5Sum. Put iconv.so into Qt:lib, and into Qt:sobjs and into
Qt: and into Qt:demo etc, as well as into Sys:sobjs itself and still I get the same thing.

Is there supposed to be an amiga library named iconv.library?

Thanks for any advice,

Tom

Go to top
Re: QT4.7 more library problems
Just popping in
Just popping in


See User information
I don't know if it will fix your problem there's an later version of QT available on sourceforge.

http://sourceforge.net/projects/qtamigaosnative/files/

I use that one and don't have any problems with smtube. And yes there's an iconv.library for os4 available on aminet.

Go to top
Re: QT4.7 more library problems
Just popping in
Just popping in


See User information

Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project