Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
45 user(s) are online (29 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 45

more...

Headlines

 
  Register To Post  

Transmission/Torrent problems?
Just popping in
Just popping in


See User information
I've recently tried to use Transmission and was pleasantly surprised. It worked fine and had a nice interface.

But...

after trying to download anything, I got multiple lockups.
Searching for info, I found the "blame" was placed on SFS partitions. Had to create a FFS partition to be able to use torrents.

So, my question is: is this true? And if so, can it be solved?

Thanks in advance.

Nuno

Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Just popping in
Just popping in


See User information
@BrandonLee

I don't think SFS is the cause because I download torrents on FFS and SFS partitions without any problem.

I suggest to raise the stack and/or to test other programs like amitorrent or the last ctorrent.

I suggest to test amitorrent before because it has no gui.

I almost forgot. Test torrents wuth only a few files with size < 2G.

This limit will be eliminated next month !!!

Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Home away from home
Home away from home


See User information
@BrandonLee

You could also try ctorrent_gui found on os4depot. Works with sfs.

X5000
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Just popping in
Just popping in


See User information
@Antique

Looked promising, but... locked up the mouse on the very first torrenty file I tried... :(

Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Home away from home
Home away from home


See User information
@BrandonLee

Did it just freeze the machine or did you press the button on something???

X5000
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Just popping in
Just popping in


See User information
@Antique

The machine "seemed" to be working fine, but the mouse stopped on its tracks. The keyboard reset combination worked, though.

In the meantime, I'm getting used to the CLI version. Better than nothing.

One more question: is 20k/s (the best I managed so far...) a sensible speed for this kind of operation?

Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Home away from home
Home away from home


See User information
@BrandonLee

That depends on several factors. How fast your line is and how many and how fast lines the ones sharing the files have. The popular files i get up to 34
-350kb/s and thats pretty much my line gives me

But if you want,you can Pm your e mail and i can send you a newer version of ctorrent. Maybe it works better?

X5000
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@BrandonLee

I have a different problem with transmission.

With Transmision running I cannot drag and drop on workbench. I have to pause transmission perform drag & drop, and then resume tranmission.
I don't know whether this is just an async problem, or something else in the system.

Peter Swallow

Eyetech A1XE-G3 800Mhz OS4.1
Towered A1200 OS3.9
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Just popping in
Just popping in


See User information
@Swoop

I've noticed that too.
However if I iconify Transmission the problem goes away.

Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Monoxyde

Quote:
I've noticed that too.
However if I iconify Transmission the problem goes away.


Thanks, I'll give that a try.

Peter Swallow

Eyetech A1XE-G3 800Mhz OS4.1
Towered A1200 OS3.9
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Home away from home
Home away from home


See User information
@Swoop

I think the drag and drop is because of updating of the transmission window. Not sure why it does that,but get the same on ctorrent.

X5000
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information

Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Just popping in
Just popping in


See User information
@ZeroG

I fixed the drag and drop problem and uploaded the code to svn in february, just havent got around to doing anymore.
Part of the fact has been my wife being very "Pregnant" but she has recently given birth to our second daughter so im hoping to get some more time to myself and get back to my programming soon. :)

A1XE G4 800mhz,512mb,Radeon9200,SonyDRU-510A and 800a, Esi Juli@,Sil680,WiFi.
Go to top
Re: Transmission/Torrent problems?
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Curty

Quote:
Part of the fact has been my wife being very "Pregnant" but she has recently given birth to our second daughter so im hoping to get some more time to myself and get back to my programming soon. :)

Congrats to both you and your wife, and I'd be glad to hear of any updates (of the programming kind ).

Peter Swallow

Eyetech A1XE-G3 800Mhz OS4.1
Towered A1200 OS3.9
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project