Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
46 user(s) are online (29 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 46

more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (Chip)




Re: OS4 TV software
Just popping in
Just popping in


@Spirantho

On a Hauppage WinTV bt878 card (at least amitv shows this), after switching to analog input, I see the noise for 1 or 2 seconds and the whole machine stuck (hangs). I need to push the reset button. I'm using interrupt disabled.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Amigaone dead
Just popping in
Just popping in


@tlm

I had the same problem. When you turn on the machine the garbage is just some 'noise' so no baud-rate can convert it back.

2 options left:
1. CPU died (can you try it in your friend's machine nearby?)
2. Q1 FET component died on your mobo.

I had the 2nd option, that component has been replaced and it works. We've attached an extra passive cooler on it, so it won't get burned again.

Do you have an experienced friend who can check that component for you?

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Amigaone dead
Just popping in
Just popping in


@tlm

Try another memory modules too.
Try to change your serial speed also, because the nonsense chars means it isn't correct. Try with 9600. IIR that's the default.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: What are the top apps/utilities/games for OS4?
Just popping in
Just popping in


@topic

- OWB
- DvPlayer
- Yam

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: OWB (1.19) bugs and feature requests
Just popping in
Just popping in


@joerg

I'm using the old icon, so no LOWMEM key is enabled. Could the old ICON cause it?

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: OWB (1.19) bugs and feature requests
Just popping in
Just popping in


@VooDoo

Confirmed here. I noticed the same behavior.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Any news on Cygnix?
Just popping in
Just popping in


@cygnusEd

Any news on rootless feature? :) Would be nice to have hw accelerated window moving.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Long boot time OS4 Final
Just popping in
Just popping in


@TMTisFree

Put a :
run >nil:
Right before c:addnetinterface in your Startup-Sequence.

Don't forget to format your boot partition for SFS.

Good luck!

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: USB Card reader and A1 internal USB - connection problem
Just popping in
Just popping in


@GrumpyOldMan

What kind of A1 do you have? On my XE it perfectly matches!

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Problem mit dem SFS 1.275
Just popping in
Just popping in


@BlackHawk

"I hope that it okay am which I for German write, would be on English me too heavy. The problem with the SFS1.275 exists with the Amiga OS 3.9. After that first the instruction "SYS updates on new SFS von Version 1.273 to 1.275 becomes:" no more recognized. It is to be called e.g. not possible the instruction format over the Workbenchleiste, that starts the instruction from the drawer system folds without problems. The second problem is with the new version the non removable disks no longer to format leaves itself. After the high-speed formatting with SFS format or with the format instruction of Amiga OS 3,9 always indicated no valid DOS disk present is. Hope that the problem to solve is."

At least usable.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Conexant TV card test program!
Just popping in
Just popping in


@samwel

At least I can compile the sources for him.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Just popping in
Just popping in


@salass00

Could be the PSU, but a serial log would help a lot to find the problem.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: When does DMA not DMA?
Just popping in
Just popping in


@Spirantho

No, you don't have to buy, because the OEM version in OS4 is able to play MPEG1/2 streams. The limitation is the missing AVI support. You should be able to use it without registration.
I'll check for bitmap data possibility. If it's not there I'll ask Cobra to implement it.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: When does DMA not DMA?
Just popping in
Just popping in


@Spirantho

Unfortunately I cannot help you in this DMA problem, but if you are there to get some data, why don't you try to put all these things into a dvplayer plugin? Here is a nice SDK: http://dvplayer.amigarevolution.com/d ... DVPlayer-IOPlugin-SDK.lha

You can spare a lot of time.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: DMAing between PCI cards
Just popping in
Just popping in


@orgin

Or even utilitybase.com would be much better. Don't you think?

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Pointer hot-spot displace by screen drag (was:Minor cosmetic issue)
Just popping in
Just popping in


@lazi

Works fine here on the beta system.
I'm using a PS/2 mouse and Radeon card.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Diropus Magellan OS4
Just popping in
Just popping in


@AmiKit

Sorry, I cannot comment on that.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Diropus Magellan OS4
Just popping in
Just popping in


@AmiKit

I spoke with Andreas few days ago. So I can assure you, he is alive.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Overlay borked
Just popping in
Just popping in


@Chris

Did you tried with DvPlayer?
It would clarify if it's an mplayer problem or not.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top


Re: Hello Everyone!
Just popping in
Just popping in


@samwel

And New Zeland too.

A1-XE/G4@933+Radeon7500/64MB, A1200BPPC+BVision
AmigaOS4 on both of course.
Go to top



TopTop
(1) 2 3 4 5 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project