Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
38 user(s) are online (23 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 37

salass00, more...

Headlines

 
  Register To Post
« 1 2 (3)

Re: AmiCygnix OS4FE update1 problems?
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
@Lio

Quote:
Assign AmiCygnix Applis:Programmation/AmiCygnix/
Quote:
maybe the first assign is not needed ??
Correct, it is of no use. Furthermore, the reason it fails is that it is missing the colon (:) after the first argument (AmiCygnix).

If you had put that colon in, the Assign would work, as in making a virtual volume called AmiCygnix: pointing to the same place as the Cygnix: one you create in the next Assign line.

In which case it would still not be used (since you use Cygnix:, not AmiCygnix: for the following Execute), but it would at least be harmless and not give you an error during boot.

Best regards,

Niels

Go to top
Re: AmiCygnix OS4FE update1 problems?
Quite a regular
Quite a regular


See User information
@Lio

Quote:
I have this :

Assign AmiCygnix Applis:Programmation/AmiCygnix/
;BEGIN Cygnix
assign Cygnix: "Applis:Programmation/AmiCygnix"
execute Cygnix:s/Cygnix-Startup
;END Cygnix

maybe the first assign is not needed ?? I dont recall modify it manually...


Yes, please delete the first assign. I think this was manually added. The installer script only changes the lines between ";BEGIN Cygnix" and ";END Cygnix".


Go to top
Re: AmiCygnix OS4FE update1 problems?
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
ok thanks all, removed the first assign and so far so good !

Go to top

  Register To Post
« 1 2 (3)

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project