Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
49 user(s) are online (29 user(s) are browsing Forums)

Members: 2
Guests: 47

Georg, AMIGASYSTEM, more...

Headlines

 
  Register To Post  

MUI OWB And Fonts problem (FIXED)
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Hi , Install the MUI OWB, and every time I start, read all the fonts in my system, so it's a long time. It's this normal ? or maybe there's some wrong whit my fonts ?

Thanks

I delete the fontconf directory in muiowb, and after an error " file not found". MUIOWB works.
Reinstall the directory, and now works fine in every start.


Edited by RIBDEVIL on 2011/10/12 19:16:53
Edited by RIBDEVIL on 2011/10/12 19:17:52
AmigaOne X5000 OS4.1 FEU1 And Lubuntu 10.04
1200 towered with Blizzard PPC - BVision and Mediator
And a new fantastic Chameleon64
Go to top
Re: MUI OWB And Fonts problem (FIXED)
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
I think it would have been enough to delete all .cache#? files inside your Conf/font dir (the ones with a long hex id followed by "-ppc-amigaos.cache" plus maybe a number).

At least I did that and didn't get any error messages.

Best regards,

Niels

Go to top
Re: MUI OWB And Fonts problem (FIXED)
Quite a regular
Quite a regular


See User information
Actually I didn't want to open a similar thread, but here it goes my problem with MUI-OWB.

After a while I got all requesters with the smallest font possible, thus impossible to read, especially if you use a 1920x1080x32 screen resolution. I've also alter the prefs regarding the smallest font setting, but nothing happens.

Any ideas? I'm using the latest AmigaOS 4.1 update of course with the supposed newer version of MUI.


Edited by Phantom on 2011/10/14 14:00:58
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
Go to top
Re: MUI OWB And Fonts problem (FIXED)
Just popping in
Just popping in


See User information
Hi Phantom,

I have the same but it is an already known bug.
We must wait for an update.

Since a lot of months without an amiga to love, I was lost.
Now I feel happiness again with a Sam Flex 800 .
Go to top
Re: MUI OWB And Fonts problem (FIXED)
Quite a regular
Quite a regular


See User information
Ok, thanks for the heads up!

To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project