Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
42 user(s) are online (27 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 41

VooDoo, more...

Headlines

 
  Register To Post  

Missing text in cookie requester
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
I just recently turned on the requestors for cookies and noticed that there is no text in the requestor for the cookie server or type. Makes it kind of hard to tell whether I want to accept the cookie or not.

Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top
Re: Missing text in cookie requester
Home away from home
Home away from home


See User information
@Valiant

It would be of great help, if you could share with us the
browser you are using

People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
Go to top
Re: Missing text in cookie requester
Just popping in
Just popping in


See User information
@Valiant

How about the cookie contents - does that line show up?

The server, type and contents are all shown using the MUI highlight text pen (shine). So, either you have something awry in your pen settings, or maybe you are not using the english locale?

Go to top
Re: Missing text in cookie requester
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Raziel

Since I started this thread in the IBrowse forum, I would hope that'd give a clue as to what browser I'm using.

Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top
Re: Missing text in cookie requester
Home away from home
Home away from home


See User information
@Valiant

Dang...sorry, i completely missed that

People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
Go to top
Re: Missing text in cookie requester
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Futaura

Quote:

Futaura wrote:
@Valiant

How about the cookie contents - does that line show up?

The server, type and contents are all shown using the MUI highlight text pen (shine). So, either you have something awry in your pen settings, or maybe you are not using the english locale?


Yes, cookie contents doesn't show up either. As you say the problem is the MUI highlight text pen; it's set to the same color as the requester background. So I'm not sure, as I didn't change anything in MUI, how do I change the color of the highlight text pen?

Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project