Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
70 user(s) are online (51 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 70

more...

Support us!

Headlines






Sam 440ep Flex problems
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 369
I have some problems with my Sam Flex. I belive that all started when I tired D-Link DWL-G510 wlan adapter wich didn't have atheros chipset.

No boot takes rquite near 30 sec before I get any text to screen. UBoot reset how to do it???

Now I have a D-Link DWL-G520 wich is 100% sure atheros 5000 device compatiable, but Wirelessmanage gives a DSI error and same happends with atheros.device

Something wrong with my PCI settings??? Even wired network doesn't work any more. Ranger shows a D-Link OK, ar5212/5213 adapter

I belive that I would need to reset to UBoot to default settings.

   Report Go to top

Re: Sam 440ep Flex problems
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
I have tried a DWL G520 also on a Sam Flex, (it is second hard, Ebay)it does not want to know, it is listed as a "maybe" in the readme. Have ordered a Netgear to try instead.

Maybe a tread of what is found to work an idea.

   Report Go to top

Re: Sam 440ep Flex problems
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 369
Ok I'll remove g520 but boot is still a problem. Any suggestion to solve a problem?

List of working cards would be nice.

   Report Go to top

Re: Sam 440ep Flex problems
Just popping in
Joined:
2010/1/11 11:57
From Highway 61
Posts: 57
Delete the "atheros" file in Devs/Netinterfaces folder. Also it's mention from the Startup Sequence if you have entered it there, that may help.

Start from scratch again when you get a diffrent board.

   Report Go to top

Re: Sam 440ep Flex problems
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 369
I deleted all files, though they cannot be reason of delayed boot. It happens BEFORE any text appers to screen, in a fact there is a text "no signal", no UBOOT texts or kickstart. Screen is totally blank about 30 sec, then UBoot appears.

Didn't found any command to reset default settings, with help command on UBoot shell??????

   Report Go to top

Re: Sam 440ep Flex problems
Just popping in
Joined:
2008/9/20 23:50
Posts: 65
Quote:

utri007 wrote:
Didn't found any command to reset default settings, with help command on UBoot shell??????


Take the battery out? (I take no responsibility...)

   Report Go to top

Re: Sam 440ep Flex problems
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 369
I have already tooked battery out, but thanks for a hint.

I got message for somebody who has had same problem and he did quite much investications about it and didin't no any reason, but it disappeared itself when he keep computer turned on several hours.

   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project