Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
60 user(s) are online (49 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 60

more...

Support us!

Headlines






Small problem with https (probably)
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 3741
Hey there,

not sure if this a problem of the https: switch, or if it was there before.

But i have a little problem with writing and previewing posts AND PM's.

You can test it easily.
Write up some large text for a post or PM and press Preview (first time always works) then change little bits and do the Preview again.

I get two cases:
Either a text will pop up telling me "Direct access is not allowed!!!" or i get nothing, no preview window, no text, no telling me not what's going on.

One more thing when writing PM's.
Once i sent it (after i got the "Direct access is not allowed!!!" bit i get a completely blank browser window with only the link "or close this window")
I remember having some more information displayed, something like "PM succesfully sent, you can do this or that or "close this window". Something like that. Don't want to annoy anyone with test PM's.

_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 683
@raziel
Thank you for your report. I will test it ASAP and see what I can do. I might need to send you a couple of test PMs.

Can you tell me the browsers you used when you had those issues?

   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 3741
@walkero

Odyssey 1.23 (25.12.2013)

I can't seem to reproduce it anymore (sigh)

_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/5 22:11
From Lecco, Italy
Posts: 313
Maybe something was left in the browser cache

   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 683
I tried it yesterday and didn't see any issue. If this is resolved for you as well, then that's great.

pvanni is right. There might be something in browser cache.

Thank you for your help.

   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Quite a regular
Joined:
2010/3/28 15:03
From None
Posts: 684
Write with OWB 1.26

_________________
Free programs&games:
http://www.morguesoft.eu
   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 3741
@Templario

The last version of OWB i know of is 3.32 and last official version of Odyssey is 1.23r4, so not sure what you are trying to say...

_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Quite a regular
Joined:
2010/3/28 15:03
From None
Posts: 684
@Raziel
I wrote the post with last version if OWB but under MorphOS, because with my Sams is impossible.

_________________
Free programs&games:
http://www.morguesoft.eu
   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 683
@templario
If your OWB version at your SAM is 1.26, I guess it is a really old version. You should try a newer one. Also, in the documentation of OWB there is a proposed ENV variable that disables SSL check, which the developer proposes to set in case there are issues with SSL.

   Report Go to top

Re: Small problem with https (probably)
Home away from home
Joined:
2006/12/4 23:15
Posts: 2180
I'm not sure if it's https related but I'm finding that since aproximatly the time https testing was announced OWB 3.30 runs at 100% CPU after loading about 65Kb of data. It never seems to recover, only happens on amigans.net as far as I can tell, though other sites do render slowly! Due to OWB having limited features it's hard to see exactly which file connection is causeing the slow down.

Works fine in Odyssey though. I do prefer OWB on my SAM as the fonet rendering is smoother, though it's gradually getting harder to use anyway on the wider net often due to asynchronous css styles that cause multiple rerendering of the page, (whichever google engineer though that was a good idea needs taking out and reeducating! but I digress....) this doesn't appear to be that problem though as no page is rendered at all.


_________________
Blender For OS4.x : Blues : Walker Broad
   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project