Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
76 user(s) are online (55 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 76

more...

Support us!

Headlines




« 1 2 (3) 4 »


Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2008/9/20 23:50
Posts: 65
@arfcarl

Ralink RT28xx. Yes.

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2017/9/9 17:12
From London
Posts: 27
Are these chipsets cards widely available,and what speed are you looking at?
Are you going PCI or USB?


Edited by Tuskagee on 2020/12/31 18:27:51
Edited by Tuskagee on 2020/12/31 18:28:52
   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 193
@ncafferkey

No I got it working eventually, was that extra line in the config file that I emailed you about

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2019/12/31 15:27
From Sweden
Posts: 70
@ncafferkey

Nice. Are we aiming at rt2800usb or rt2800pci?

Looking forward to try it in a Sam460ex (PCI-E 1x or USB).

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2017/9/9 17:12
From London
Posts: 27
You never said what PCI card you use in your SAM 460.
Can you also send the link where you got the card from.

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 193
@Tuskagee

Me? I got the 3com one that was mentioned earlier in this thread. Got it for 99p on ebay

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2019/12/31 15:27
From Sweden
Posts: 70
@NinjaCyborg

I can't see that the exact model/chipset was mentioned? USB, PCI or PCI-E 1x?

I have a SATA card in my PCI slot.

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 193
Yeah I got the 3Com 3CRDAG675B which is PCI card. I don't use SATA I just use SD card and USB disks.

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2008/9/20 23:50
Posts: 65
@arfcarl

PCI/PCI-E initially.

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2019/12/31 15:27
From Sweden
Posts: 70
@ncafferkey

Nice, looking forward to try if/when it becomes available.

Sam460ex: preferably in the PCIe x1 slot.
Sam460cr: PCIe x1 slot (instead of sound card) or PCI slot (instead of SATA card).

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2017/9/9 17:12
From London
Posts: 27
Line 1:unknown global field 'Passphrase must be 8..63 character's
Line 1: Invalid configuration line 'Passphrase must be 8..63 character's
Failed to read or parse configuration 'ENV:Sys/Wireless.prefs
What does this mean?
Trying to get a wireless pci card working on A5000.


Edited by Tuskagee on 2021/1/7 15:49:08
Edited by Tuskagee on 2021/1/7 15:53:02
   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2007/1/10 21:56
From Stockholm Sweden
Posts: 181
Sorry for a little offtopic, but still Amiga wifi related.

I use my Mac Mini as a way to get wifi on my X5000.
Just a x-connected lan cable between Mac/X5000 and setup up wifi Internet sharing on the Mac side.

"Cheap solution"(if you own a Mac) and it has worked great over the past 4 years!

And I use TwinVNC for accesing the Mac from AmigaOS.
http://www.djkhayos.com/amiga/IMG_20210107_132149.jpg


Edited by khayoz on 2021/1/7 13:51:12
_________________
1989-> A500, A600, A3000, A4000, A1200, CD32, µA1, PegII, A1XE, CDTV, Amy/416D79, A1X5000, Vampire 500 V2+, Vampire 600 V2, Amy-ITX<-2021
   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Joined:
2007/1/6 5:59
Posts: 369
@ncafferkey

Any news about that status window?

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2017/9/9 17:12
From London
Posts: 27
Mick Sutton need help to set up prism2 on his Amiga 5000.
Can anyone help?

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 193
What help does he need? It's not hard.

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2017/9/9 17:12
From London
Posts: 27
He keeps getting this line
Line1:Invalid configuration line 'Passphrase must be 8..63 character's
Failed to read or parse configuration 'ENV:Sys/Wireless.prefs
What does this mean
You can reach him at micksutton59@sky.com


Edited by Tuskagee on 2021/1/9 0:10:23
Edited by Tuskagee on 2021/1/9 0:11:22
   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 193
he probably needs to put quotes around the passphrase if he hasn't himself already created the WPA key in hex format

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2017/9/9 17:12
From London
Posts: 27
The card show up on ranger,but is not connecting to the router.
I think it got to a problem with the password
ssid= "name"
Psk= "password"
Psk= "password"

Which prism 2 drivers should you use on the Amiga 5000?
Also in name resolution should it be numbers and no words.


Edited by Tuskagee on 2021/1/9 13:21:15
   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2019/12/31 15:27
From Sweden
Posts: 70
Just to be sure: there’s no Atheros 9000 support, right?

   Report Go to top

Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Joined:
2008/9/20 23:50
Posts: 65
@utri007

No progress unfortunately as I've been spending my sparse Amiga time on recovering from two HD crashes/corruption!

   Report Go to top


« 1 2 (3) 4 »



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project