Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
28 user(s) are online (10 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 27

imagodespira, more...

Headlines

 
  Register To Post

Preferences/Settings missing in IBrowse 2.4
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
I'm not sure when it happened, but now when I try to go to Preferences/Settings it's no longer there. All I have is the top half of the menu and Screenmodes and Save as Default in the bottom half. Can anyone tell me how I might fix this? :-/

Valiant@Camelot
AmigaOne XE, 800Mhz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1u7
Sam440ep, 666Mhz, 512Mb, 9250 Radeon, OS4.1u6
A1-X1000, 1.8Ghz, 1GB, 9250 Radeon, OS4.1x
A1-X5000/40 2.2Ghz, 2GB, Radeon HD 7700, OS4.1 FE ud 2
Go to top
Re: Preferences/Settings missing in IBrowse 2.4
Just can't stay away
Just can't stay away


See User information
Tried updating MUI?

Amiga user since 1985
AOS4, A-EON, IBrowse & Alinea Betatester

Ps. I hate the new amigans website. <shudder>
Go to top
Re: Preferences/Settings missing in IBrowse 2.4
Just popping in
Just popping in


See User information
@Valiant

Well, I fixed it in my installation just by uncompressing the downloaded IB2.4 Archive again and copied the uncompressed default IBrowse 2.4 preferences file back to the correct location in the PROGDIR:.

The shortcoming of this method is that you have to re-do your personal settings and to save them as 'IBrowse.prefs' again, if the original is lost.

Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project