Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
99 user(s) are online (56 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 99

more...

Support us!

Headlines

 
  Register To Post  

XJFS Problems (Solved)
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Hi everybody.

I try to install a new XJFS partition to test the UFOAI new game, ( don't work in my SFS/02 partition ).

But after make the partition and restart the system, a request for the partition appears and after cancel this, the partition is missing, well I don't see the usual icon for format it .

Don't appear even in the FORMAT program, but if I list the devices, the partition is there.

How I can format this partition ?, I let the options in the MEDIA TOOLBOX that shows.

Help me please.

Thanks


Edited by RIBDEVIL on 2010/11/25 21:17:06
AmigaOne X5000 OS4.1 FEU1 And Lubuntu 10.04
1200 towered with Blizzard PPC - BVision and Mediator
And a new fantastic Chameleon64
Go to top
Re: XJFS Problems
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@RIBDEVIL

The blocksize must be 512 or it won't show for formating.

Look, only one leg, count em, one!
X1000/PA6T@1800MHz/2Gb/Radeon 4850

Go to top
Re: XJFS Problems
Quite a regular
Quite a regular


See User information
Never mind, I get it now. But the title could be fixed.

Go to top
Re: XJFS Problems
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@sundown

Thanks, now is work.

Thanks again

P.D.

After format the partition. move the game and now works.


Edited by RIBDEVIL on 2010/11/25 21:39:52
AmigaOne X5000 OS4.1 FEU1 And Lubuntu 10.04
1200 towered with Blizzard PPC - BVision and Mediator
And a new fantastic Chameleon64
Go to top

  Register To Post

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project