Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
45 user(s) are online (25 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 45

more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (Vulture)




Re: Timberwolf RC3 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


Best wishes from me too Thomas and thx for the new release!

Go to top


Re: VPDF bounty is now open
Not too shy to talk
Not too shy to talk


VPDF is a lot faster actually. I tried to open the Titan Quest manual in pdf a few days back and opened it in half the time AmiPDF did and stepped forward to the next page a lot quicker as well. For me it's a project worth donating if only I wasn't in such a bad financial shape....

Go to top


Re: Timberwolf RC1 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Raziel

ah, I see! Then you must've confused me with someone else from the thread as I've never mentioned having any bookmarks trouble. :)

Go to top


Re: Timberwolf RC1 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Raziel

as I said, the copy/paste thing is resolved, I just have to use left ctrl and keep it pressed for about 1/2 second before pressing c or v - thx for the help though!

Go to top


Re: CDDAPatch WIP alpha version
Not too shy to talk
Not too shy to talk


hope you fix this as well, thx man :)

Go to top


Re: Timberwolf RC1 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Raziel

sorry for not replying earlier, hadn't seen your post. Everything's on SFS/00

@tfrieden

Using left ctrl and pressing it for about half a second before pressing "C" did the trick! One more question though, if you dblclick on a downloaded file on the dl window, in example lha, and select to open it with unarc, it doesn't do anything. Is this normal? Shouldn't it pass the filename to the selected program?


Edited by Vulture on 2012/7/18 18:53:20
Go to top


Re: Timberwolf RC1 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@tfrieden

about copy/paste:
I also tested it on a clean system, dunno what to say.

about writing languages:
I'd be glad to test it if you wish.

Go to top


Re: Timberwolf RC1 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Raziel

Yes, tried ctrl+c/v and the menus, no luck :/

Go to top


Re: Timberwolf RC1 available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


I can't copy/paste here either in RC1 :/
Also, wouldn't it be possible to write in different languages (greek in my case) before the final version is released?

In general, it's more stable than ever before :)

Go to top


Re: Reloc, JAmiga and JamVM
Not too shy to talk
Not too shy to talk


Keep up the good work man!

Go to top


Re: Avcodec.library bounty update
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@Diego

I'd like to check the Altivec version on my Peg2 as well, sending PM....

Go to top


Re: Test run
Not too shy to talk
Not too shy to talk


Frying Pan is free and it's great for CD/DVD burning.

Go to top


Re: New beta available
Not too shy to talk
Not too shy to talk


Awesome :)

Go to top


Re: Timberwolf!!!!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@walkero

Why is such a small amount of ram free? Do you have anything else running? Or is that your free video RAM on the title bar?

Go to top


Re: OS4.1 upd4 USB2.0 [Fixed see post##11]
Not too shy to talk
Not too shy to talk


I suppose it's just as I told you, you needed a NEC-based usb card like that one. Glad your problem's gone! :)

Go to top


Re: Timberwolf!!!!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@nbache

Sure, I'll check it out an bb to you

Go to top


Re: Timberwolf!!!!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


posted with Timberwolf :)

So, I solved my problem by deleting some fonts from my dir. I've no idea how that was making TW unable to connect, but it worked. As a side effect, a problem I had with amicygnix freezing at shut-down is eliminated as well. I assume there must have been some corrupted font in my dir (?)

All's good now though!

Go to top


Re: Timberwolf!!!!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


Anyone else had problems connecting to sites with TW? When it tries to connect here, no other browser can connect anywhere either.
Let me explain:
I fire up OWB and opens pages fine. I fire up TW, it enters a couple of sites then it tries to connect to another and never succeeds. While it's trying to connect, OWB will not be able to access any page either. After I press the stop button at TW, OWB works fine again. I've done the font cache thing, recreated my internet connection, but nadda!
It must be some kind of software conflict I've not found yet, as it works fine on my other, clean partition with update 3.

Any ideas? Anyone had the same problem?

Go to top


Re: Timberwolf!!!!
Not too shy to talk
Not too shy to talk


@tfrieden + rogue

Is there a chance that at some point in the future, the tenfourfox jit js engine would be implemented with some effort or isn't it as trivial as I think it is?

Go to top


Re: OS4.1 upd4 USB2.0 problems
Not too shy to talk
Not too shy to talk


All I can say is I had many problems with a via-based usb card and everything went to normal once I installed a NEC-based one. That was on a Peg2.

Go to top



TopTop
« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 13 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project