Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
46 user(s) are online (43 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 46

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net





OWB or my machine?
Just popping in
Joined:
2006/12/18 1:32
From Hawaii
Posts: 221
Three times this morning I have gone to

http://www.mapmyrun.com/create_new

and in the Info & Tools window tried to switch from "mi." to "km." Each time I get a DSI error, which OWB refuses to "ignore," necessitating a reboot. Can anyone else make the switch from miles to kilometers?

   Report Go to top

Re: OWB or my machine?
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3140
@kilaueabart

Same here, if you want that this bug will be fixed send a bug report + log here: http://bugs.os4depot.net/?function=viewissues&softwareid=1

   Report Go to top

Re: OWB or my machine?
Just popping in
Joined:
2006/12/18 1:32
From Hawaii
Posts: 221
@samo79

Quote:

samo79 wrote:
@kilaueabart

Same here, if you want that this bug will be fixed send a bug report + log here: http://bugs.os4depot.net/?function=viewissues&softwareid=1

I've gone to that site before, and I still can't figure out a way to report a bug there.

   Report Go to top

Re: OWB or my machine?
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3140
@kilaueabart

To send bug reports you need to register an account, it's very easy

http://bugs.os4depot.net/index.php?function=register

   Report Go to top

Re: OWB or my machine?
Quite a regular
Joined:
2007/7/23 20:35
Posts: 627
@kilaueabart

No errors here if I change it through the settings option.
Get the same error as you, when doing it through the info option.

   Report Go to top

Re: OWB or my machine?
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3140
@kilaueabart

Ok, I posted a bug report for you

http://bugs.os4depot.net/index.php?function=viewissue&issueid=555

   Report Go to top

Re: OWB or my machine?
Just popping in
Joined:
2006/12/18 1:32
From Hawaii
Posts: 221
@samo79

Quote:

samo79 wrote:
@kilaueabart

To send bug reports you need to register an account, it's very easy

http://bugs.os4depot.net/index.php?function=register


It looks like I already registered, last October. I'm listed as "not validated," however.

Thanks for reporting for me. I would have gotten to it today, probably.

   Report Go to top





[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project