Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
62 user(s) are online (48 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 62

more...

Support us!

Headlines






Amiga WinUAE emulation problems with HD and games
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 380
Hi all!!!
I've out of activity on this forums and some other Amiga forums for a long time.

The problem that occured yesterday was that when trying to insert a new HD file inside WinUAE Amiga Forever 2008
emulation it doesn't boot my AmiSYS suite and it stopped on the Amiga 3.1 system ROM screen delaying the boot to the point
it didn't boot.

I forgot how to do it,how can I create a 5000 MB HD image and boot on AmigaSYS Workbench?

I downloaded some wonderful and great Amiga WHDLoad games but why some of them appears with a black screen and in some cases unplayable?
r
I refer to the documentation to explain this behaviour

What can I do it?

Great Amigas on emulators or out of them?

PD:I am using Amiga 4000 with a 68040 and tons of RAM

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: Amiga WinUAE emulation problems with HD and games
Quite a regular
Joined:
2009/4/28 4:57
From Adelaide, Australia
Posts: 939
I've sent you a private message.

   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project