Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
182 user(s) are online (48 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 182

more...

Support us!

Headlines

 
  Register To Post  

« 1 2 (3) 4 »
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
@arfcarl

Ralink RT28xx. Yes.

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
Are these chipsets cards widely available,and what speed are you looking at?
Are you going PCI or USB?


Edited by Tuskagee on 2020/12/31 18:27:51
Edited by Tuskagee on 2020/12/31 18:28:52
Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@ncafferkey

No I got it working eventually, was that extra line in the config file that I emailed you about

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
@ncafferkey

Nice. Are we aiming at rt2800usb or rt2800pci?

Looking forward to try it in a Sam460ex (PCI-E 1x or USB).

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
You never said what PCI card you use in your SAM 460.
Can you also send the link where you got the card from.

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@Tuskagee

Me? I got the 3com one that was mentioned earlier in this thread. Got it for 99p on ebay

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
@NinjaCyborg

I can't see that the exact model/chipset was mentioned? USB, PCI or PCI-E 1x?

I have a SATA card in my PCI slot.

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Yeah I got the 3Com 3CRDAG675B which is PCI card. I don't use SATA I just use SD card and USB disks.

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
@arfcarl

PCI/PCI-E initially.

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
@ncafferkey

Nice, looking forward to try if/when it becomes available.

Sam460ex: preferably in the PCIe x1 slot.
Sam460cr: PCIe x1 slot (instead of sound card) or PCI slot (instead of SATA card).

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
Line 1:unknown global field 'Passphrase must be 8..63 character's
Line 1: Invalid configuration line 'Passphrase must be 8..63 character's
Failed to read or parse configuration 'ENV:Sys/Wireless.prefs
What does this mean?
Trying to get a wireless pci card working on A5000.


Edited by Tuskagee on 2021/1/7 15:49:08
Edited by Tuskagee on 2021/1/7 15:53:02
Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
Sorry for a little offtopic, but still Amiga wifi related.

I use my Mac Mini as a way to get wifi on my X5000.
Just a x-connected lan cable between Mac/X5000 and setup up wifi Internet sharing on the Mac side.

"Cheap solution"(if you own a Mac) and it has worked great over the past 4 years!

And I use TwinVNC for accesing the Mac from AmigaOS.
http://www.djkhayos.com/amiga/IMG_20210107_132149.jpg


Edited by khayoz on 2021/1/7 13:51:12
1989-> A500, A600, A3000, A4000, A1200, CD32, µA1, PegII, A1XE, CDTV, Amy/416D79, A1X5000, Vampire 500 V2+, Vampire 600 V2, Amy-ITX, Denise ITX <-2024
Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
@ncafferkey

Any news about that status window?

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
Mick Sutton need help to set up prism2 on his Amiga 5000.
Can anyone help?

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
What help does he need? It's not hard.

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
He keeps getting this line
Line1:Invalid configuration line 'Passphrase must be 8..63 character's
Failed to read or parse configuration 'ENV:Sys/Wireless.prefs
What does this mean
You can reach him at micksutton59@sky.com


Edited by Tuskagee on 2021/1/9 0:10:23
Edited by Tuskagee on 2021/1/9 0:11:22
Go to top
Re: atheros wlan device is working
Not too shy to talk
Not too shy to talk


See User information
he probably needs to put quotes around the passphrase if he hasn't himself already created the WPA key in hex format

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
The card show up on ranger,but is not connecting to the router.
I think it got to a problem with the password
ssid= "name"
Psk= "password"
Psk= "password"

Which prism 2 drivers should you use on the Amiga 5000?
Also in name resolution should it be numbers and no words.


Edited by Tuskagee on 2021/1/9 13:21:15
Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
Just to be sure: there’s no Atheros 9000 support, right?

Go to top
Re: atheros wlan device is working
Just popping in
Just popping in


See User information
@utri007

No progress unfortunately as I've been spending my sparse Amiga time on recovering from two HD crashes/corruption!

Go to top

  Register To Post
« 1 2 (3) 4 »

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 ( 0 members and 1 Anonymous Users )




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2023 The XOOPS Project