Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
27 user(s) are online (19 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 27

more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (Joeled)




Re: Porting Augustus (Caeser 3) to AmigaOS4
Quite a regular
Quite a regular


@SinanSam460

Thanks

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Blood 68k
Quite a regular
Quite a regular


@utri007

Already tried that. The only cfg file i have is nblood.cfg. I changed it exactly as you suggested with no luck. Sound works with no problem with other games. I m using Nblood 40 to start the game.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Blood 68k
Quite a regular
Quite a regular


Hmmm i can start the game on my x5000 but i dont get any sound.

@walkero
How did you get the fps to show up?

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Face of Qt 6
Quite a regular
Quite a regular


Finally alfkil is back

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Emotion video player
Quite a regular
Quite a regular


Is it possible to get a feature like adding subtitles with Emition Player?

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Booting problem X5000
Quite a regular
Quite a regular


@Raziel
Thanks for the advice on ram memory. I removed one of them and then it booted. I put it back and its still booting. Maybe there is something wrong with them so i might need to buy new ones.

Any recommandations?

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Blood 68k
Quite a regular
Quite a regular


A great game i m looking forward to play on my X5000

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Booting problem X5000
Quite a regular
Quite a regular


@smf
It doesnt load anything just a black window with "No signal".

@Walkero
I m talking cold reboot. If i start my X5000 every morning from scratch i get "No signal". If i open up computer and push a bit on the graphiccard or remove it and then insert it again it may work.

A bit frustrating.....

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Booting problem X5000
Quite a regular
Quite a regular


Anyone else having problem booting with RadeonHD RX560 with AmigaOS4.1FE? I had the same problem with another Radeon card. When i try to boot i often get "No signal". After a couple of attempts it start to boot again. Tried HDMI directly into monitor/TV but also with adapter. Same problem with booth.

Any idea?

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: RadeonHD RX560 corrupt graphic
Quite a regular
Quite a regular


@trixie

Doesnt matter its kind of grainy.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


RadeonHD RX560 corrupt graphic
Quite a regular
Quite a regular


Hmm i get really strange graphic with my Radeon RX560. Any idea why?

Resized Image


Resized Image


Resized Image

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


Its working now so i m happy.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Shadow Warrior 1997 game for 68k Amigas
Quite a regular
Quite a regular


@IamSONIC

Damn! I also have a x5000. Hope it goes well so we can try it asap.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Shadow Warrior 1997 game for 68k Amigas
Quite a regular
Quite a regular


@IamSONIC

Nice

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


@kas1e

It was the first thing i did to set it to HIGH. Did you see my question above?

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


Can i remove MODULE Kickstart/RadeonHD.chip from kicklayout? Under screens it still says "RadeonHD 7700" and i cant change it. In the monitor folder i have RadeonHD 7700 but i cant find any RadeonRX 560.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


@Spectre660

Sorry all i forgot to add MODULE Kickstart/RadeonRX.chip in the kicklayout. Now its working. Will test some games now

Thanks for helping me out Kas1e, Spectre660, SMF

@sinan
Its working now i just forgot to add the line.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


@kas1e
Didnt see any 2.4 version only 2.5 in updater. I got radeonrx.chip in kickstart now but same problem at booting. It stops like the pic i added.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Re: Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


@smf

There are three different versions v1,v2 nd v3.

AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top


Installing Radeon RX560?
Quite a regular
Quite a regular


Ok i finally got my Radeon RX560 card for my AmigaOne X5000. I guess i have to to something to get this to work properly. I get the bootscreen but then it stops with this picture.

Do i need to add something in kicklayout? What?

Resized Image


Resized Image


AmigaOne X5000
Radeon HD 7700
Go to top



TopTop
(1) 2 3 4 ... 36 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project