Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
34 user(s) are online (25 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 33

Arthas, more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (eroom)




Re: First user's report of new Intel HD Audio (Azalia) driver by geennaam
Just popping in
Just popping in


@geennamm
Great work on the driver. Just installed the latest version and noticed there is no longer a delay at bootup playing the startup tune with the soundblaster card in my X5000.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: OS4 UPDAAAATEE !!! BANANA !!
Just popping in
Just popping in


@khayoz

I did exactly the same as you and everything is working. Had my X5000 on everyday since the update came out and its been very stable and Ive got enhancer1.5 installed as well.
Used a variety of programs and nothings crashed or acted unusual yet.
The only thing I did after the update was download the clock again from updater purely because I like the look.
I read a while back on Amigans that a newer version of the NGfilesystem exists so it would have been nice to see that included.
Nice to see an update released even if its taken a while.
Well done to all those involved.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Updater tool: latest releases and updates
Just popping in
Just popping in


@amigakit
For the past couple of days Updater has been showing xdock v2.42 not found.
But it is there in the utilities drawer and I'm using it and it is v2.42.
Not a problem as its still working but thought you might like to know

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Introducing the Rear Window blog
Just popping in
Just popping in


@trixie

Really nice blog, enjoyed reading it. Looking forward to more :)

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Odyssey 1.23 progress
Just popping in
Just popping in


@Capehill

No just Odyssey.
If I run for example amigaamp while Odyssey is running a box opens up saying it cant open AHI device.

Go to top


Re: Odyssey 1.23 progress
Just popping in
Just popping in


Beta05 working great on my X5000 apart from no sound. The soundcard I've got says Crystal on it and uses the cs4281.audio driver and works for playing music etc just not in Odyssey. Think I'll have to try another card if I can find one.
Thanks kas1e and everybody involved.


AmigaOne X5000
Go to top


Re: ZitaFTP Server user experience
Just popping in
Just popping in


Really like Zita, makes transferring files between my windows pc and my X5000 simple.

I had been using winscp to transfer and even though it would transfer files completely it would give an error. Cant remember the error now but it would say it had failed but the files would be there on my X5000.

Have just tried the latest Total Commander (using the same settings as winscp) and that works perfectly, no errors.

👍@hans.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: AmiUpdate 2.46?
Just popping in
Just popping in


Working here now as well although it crashed straight after updating but after rebooting all good.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: AmiUpdate 2.46?
Just popping in
Just popping in


@peterhut

I'm getting the exact same on an x5000.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Streaming twitch.tv on AmigaOS 4.1
Just popping in
Just popping in


Watching twitch is one of the things I still use my windows pc for so this would be very useful.
Thanks for making it, look forward to trying it.


AmigaOne X5000
Go to top


Re: Barony test thread
Just popping in
Just popping in


Just tested it on mine and it works. Didnt play long but can move around and interact with objects in game. Used the Blessed edition bought off Steam.

X5000 with AOS4.1FE with a RadeonHD 7750.

Newlib = 53.36
Ogles2 = 1.22
Warp3d = 53.27
Nova = 1.58
Minigl = 2.21
RadeonHD = 3.6

The only thing I didnt do was run it from the RAM Disk, I ran it from my NGFS partition.


AmigaOne X5000
Go to top


Re: Cant write to a partition on my X5000's hard drive.
Just popping in
Just popping in


@daveyw

No ssd, just a normal mechanical hard drive. Been thinking of upgrading to an ssd though.

Cheers.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Cant write to a partition on my X5000's hard drive.
Just popping in
Just popping in


@tonyw

Ran NGFcheck and it found errors so then ran it with the repair option and it worked !.
I can now save to the partition again. Thanks tonyw you've saved me a couple of days formatting and copying everything over from the backup.

Also the version number is 54.34 (09/11/2016)

Cheers.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Cant write to a partition on my X5000's hard drive.
Just popping in
Just popping in


@tonyw

Thanks tonyw for the info. I’ll try all that tomorrow and report back.

Cheers.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Cant write to a partition on my X5000's hard drive.
Just popping in
Just popping in


@Lio


Yeah I thought it might be something to do with that. It’s not a major problem for me as everything is backed up. I’ll reformat tomorrow and put everything back and see how long it lasts.

Hope their continuing to work on the ngfs.

Thanks for the reply.

AmigaOne X5000
Go to top


Cant write to a partition on my X5000's hard drive.
Just popping in
Just popping in


I've got a 'Work' partition on my hard drive which I've been using since I put my X5000 system together.
But today when trying to make a new drawer I got a 'Error :1060' I then found out that I cant save anything to that partition but I can delete files.

It was working fine yesterday. Its using the NGFilesystem and the State is set to read-/writeable.
The other partitions are working.

I've got everything backed up but before I format the partition and start again I wondered if anybody new anything to check first.




AmigaOne X5000
Go to top


Re: MickJT-MPlayer
Just popping in
Just popping in


Just tried it on my X5000 and its played everything I've tried, the only problem I've had with it is when I've used it with the MPlayerGui.

The on screen controls dont work anymore i.e. the seek forward and length of the video isnt showing.

Swapped back to the liveforit version and the control panel starts working again.


AmigaOne X5000
Go to top


Re: Updater tool: latest releases and updates
Just popping in
Just popping in


@zzd10h

Sorted it.
Just did a reinstall of updater from the Enhancer Software. After that it found the update and this time after downloading it ran the installation.

Thanks.

AmigaOne X5000
Go to top


Re: Updater tool: latest releases and updates
Just popping in
Just popping in


@zzd10h

Just tried these.

Amidvd downloaded ok.
Tunenet did not.
X-dock downloaded ok.

It also downloaded the updated Warp stuff the other day all ok.


AmigaOne X5000
Go to top


Re: Updater tool: latest releases and updates
Just popping in
Just popping in


@amigakit

Everything updates here apart from Updater which gives the following errors.
I get this one first.
Resized Image


And whatever I select I always get this one.
Resized Image


All the other updates update its just this one.
Any ideas ?.

Thanks.

AmigaOne X5000
Go to top



TopTop
(1) 2 3 4 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project