Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
62 user(s) are online (30 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 62

more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (fryguy)




Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


@kas1e

Forgot that it required 3.9.
Tried it now under 3.9 and everything seems to work fine.

Sorry.

Go to top


Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


@BSzili

I had a guru when using the included module. I will do some more testing when i get home.


Go to top


Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


@Severin

Thanks! I first installed xadmaster but that wouldn't help.
Then used this http://aminet.net/biz/dopus/XADopus.lha and
copied the module to dopus5:modules (although there already was an xaddopus.module there.)

I should really try on a clean install on a real Amiga though, too much preinstalled crap with AF.

Go to top


Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


@BSzili

Sorry, i just realised that i had DOpus5 installed to another dir, was using AmigaForever. So it seems like it works as it should now.

Noticed something else though, when i click an lha or ziparchive i do get a Guru. I guess it's because i probably don't have that program (can't remember the name of it) which let's you browse archives.

Go to top


Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


@Severin

Ok, yep removing the need for assign would probably be a good idea.

Go to top


Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


@Severin

Yes i'm aware how to add an assign to the user-startup, i just think it would be better if it would open a window saying "can't find files" or something like that instead of having a Guru.

But perhaps the original DOpus 5 Magellan 2 behaved like that too? Well i think it would be better if it didn't guru anyway.

Go to top


Re: First native betas of dopus5, check this out !
Just popping in
Just popping in


This is probably already known but i thought i mention it anyway.

If i run the os3.x-version and forget to assign dopus5: i get a guru.

I've only tried in WinUAE yet though.

Go to top


Re: Opus Magellan source is free now!
Just popping in
Just popping in


@kas1e: no what i mean is that most Magellan versions seems to have german buttons etc.

Go to top


Re: Opus Magellan source is free now!
Just popping in
Just popping in


I hope someone release a fully unkrauted version for 68k too.

Go to top


Re: Opus Magellan source is free now!
Just popping in
Just popping in


I believe you could also type like this in a lister:

ftp://username:password@site.com

Go to top


Re: Vs. Racing!
Just popping in
Just popping in


I hope you can consider an Android version anyway. Even cheaper phones like ZTE Blade might be able to run the game.

Go to top


Re: USB driver for eGalax touchscreen controller
Just popping in
Just popping in


@Daniel

www.komplett.se has some lilliput LCDs but not that one.

Go to top


Re: OS 4 or 4.1 on Pegasos 1?
Just popping in
Just popping in


It's a shame they didn't finish it, i believe there is quite some Peg 1 out there.

Go to top


Re: A500+ with Developer PPC 603/150 & Amiga OS 4.0?
Just popping in
Just popping in


@Sveta

Perhaps this guy can help you http://amigaworld.net/modules/newbb/v ... p?topic_id=23216&forum=25 , i doubt a lot of people uses that hardware config :)

Go to top


Re: What have you learned at the Anniversary?
Just popping in
Just popping in


@Elwood

Sure but they will sell a lot more copies too. Using expensive PPC hardware as a copy protection dongle isn't a good idea imo.

Go to top


Re: Torque for OS4 progress
Just popping in
Just popping in


@Shadow

Great to see progress is being made.

Go to top


Re: Shorter name for AmigaOne X1000?
Just popping in
Just popping in


Agreed both One and X1000 sounds a bit too much. But i guess it won't change because Amiga Inc only gave Hyperion right to use AmigaOne and not Amiga IIRC.

Go to top


Re: Boot issues of OS 4.0 classic on A4k PPC
Just popping in
Just popping in


@Dandy

1. had the same problem, you probably have wrong identifier for the boot partition should be 444F5307

Go to top


Re: Its oficial I am a pillock!!
Just popping in
Just popping in


I had the same problem myself.

I wouldn't call it a bug but i agree that the timeout is too long.

Go to top


Re: USB Printers & OS4.1 on Samflex
Just popping in
Just popping in


@rwo

Neat!

Go to top



TopTop
(1) 2 3 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project