Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
49 user(s) are online (26 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 48

Nuder_Try, more...

Headlines

Forum Index


Board index » All Posts (gurus2000)




Re: Movie Collectors Database
Just popping in
Just popping in


@1mouse

That's not a bad idea. IMDB has all the information you need, I think. Except for the bar code, maybe.
Too bad that I would have to insert 600 new entries. But of course I would test database like this immediately

Go to top


Re: Movie Collectors Database
Just popping in
Just popping in


@1mouse

If you think you can't use MyMovies Server, what exactly is your goal? Build a completely new database for your movies instead of MyMovies?
I would be happy if I have a Gui to see all my movies I have in MyMovies. Similar to http://c.mymovies.dk/username. But with an Amiga Gui to browse through the movies

Blu_Manager really makes a great impression, but I have almost 600 DVDs and BluRays and therefore I don't want to maintain another database

Go to top


Re: Movie Collectors Database
Just popping in
Just popping in


@1mouse

That would be awesome 👍 I use MyMovies too and had the same idea with Hollywood, but no time to try it.

The Blu_manager is not bad, but not compatible to MyMovies.

Go to top


Re: Sam440ep not starting
Just popping in
Just popping in


@JosDuchIt

My Sam440ep has the same problem since many months. But it boots normally when I wait round about 5 (!!) minutes. Don't know why. In this 5 minutes absolutely nothing happens.
Did you wait so long?

Go to top


Re: SDL2
Just popping in
Just popping in


Donated, too

Go to top


Re: OS4Depot hosting payment 2015-2016
Just popping in
Just popping in


Donated, too.

Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@ChrisH

Thanks for the tip, but I use BackUp, too ;) It's a great tool.


Edited by gurus2000 on 2014/12/26 21:42:41
Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@ChrisH

I know it. I made this backup only for the Final Edition a few minutes before. On an external HDD I have another backup. But not very up to date ;)

Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@broadblues

I deleted the sii3114_conf and used only 1 DVD Rom. And the CD loads :D
I've changed changed the filesystem to SF0 and after a reset the CD runs again :D Wow! You're great! Thank you very much. I hope that I can use the second DVD after installing OS4.1!

Yes, I have a complete backup of my sys: partition on an other partition :)

Many thanks to Spectre660, too :)

Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@Spectre660

That sounds good. I tried the following: Put the HDD at J21 and the bootable DVD at J20. The HDD at J21 and the bootable DVD at J23. Testet both variants with Final Edition, Update 1 and the OS4.1 CD. Nothing happens. The same error.
I tested it without my HDD and get the same error, too!

My boot order is:

boot1=s4siicdrom
boot2=s4sii

Should I change the sii3114ide_conf when I switch the HDD and DVD?


Edited by gurus2000 on 2014/12/23 22:45:19
Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@Spectre660

I tried it and get the same error. With the OS4.1 CD or the Update1 CD.

Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@Spectre660

That doesn't help :( The problem is still the same: the CD loads for a few seconds and then comes the message:

Parthenope (ub2lb) version 0.91

No menu.lst or Kicklayout found!
Press a key to open U-Boot prompt!
Unknown return Code from secondary bootloader.
Press any key to continue

Or

AOS4 FLB
FLB: no SLB found in any of the designated boot sources; returning to u-boot.
Press any key to continue

sii3114ide_conf is set to 1022 and saved and the bootable DVD Rom is connected to J23.

Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@Spectre660

I use a SATA HDD at J20 and two SATA DVD-ROM at J22 and J23.

So is sii3114ide_conf right, because IDE and not sata?
And when: is the right command for me setenv sii3114ide_conf 1023?

I tried both: 1002 and 1023. Both doesn't work. The same error. And after a reset the config is empty. I have to set it every time at booting. Tried to set it and boot with "boota" after that. But the same error. Any other idea?


Edited by gurus2000 on 2014/12/23 18:26:54
Go to top


Re: Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


@LiveForIt

I can't find any guide for booting from uboot :(

I tried "menu" but can't saw any interesting. Booting first from SATA DVD. And the CD loads a few seconds. But then comes the error message.

Update:
Now I get the following:

Parthenope... 0.91

No menu.lst or Kicklayout found!
Press a key to open U-Boot prompt!
Unknown return Code from secondary bootloader.
Press any key to continue


Edited by gurus2000 on 2014/12/23 16:15:12
Go to top


Need help with OS4.1 Final Edition
Just popping in
Just popping in


Hi, I need help with the Installation of 4.1 Final Edition on a Sam440ep.
I formated my System: and boot from CD. I configured the locales and the patitions (changed from SF0 to SF2). After a message I have to reset the machine. Now I can't from CD anymore. The CD loads a few seconds and then I see the following message:

AOS4 FLB
FLB: no SLB found in any of the designated boot sources; returning to u-boot.
Press any key to continue

I tried the old OS4.1 CD (the first edition), but the same error.
Now I can't boot from CD or HDD and nothing works. Can anybody help me?

Heiko

Go to top


Re: USB devices that work with OS4.1 Update 2
Just popping in
Just popping in


@Deniil

I've only tested a external TrekStor multimedia 500 GB HDD and a new external Hitachi 500 GB HDD. Both works perfect with update 3.
But I don't have a external Seagate HDD

Go to top


Re: Assigned project: 32Bit icon editor
Just popping in
Just popping in


@Troels

Looks nice I made a donation!

Go to top


Re: New uploads
Just popping in
Just popping in


@Chris

Now it works perfectly. I tested it with the same picture and the same command line. I don't know the reason. Who cares!
Great work!!!

Go to top


Re: New uploads
Just popping in
Just popping in


@Chris

I don't know. I don't have the ixemul.library v63 to test it
I'm a little bit confused. The OS4 version seems to work today with pics in Ram. I don't know why and haven't time to test it at this moment. I will try it tomorrow again.

Go to top


Re: New uploads
Just popping in
Just popping in


@Chris

jhead 2.90 doesn't rotate automatically (-autorot) pictures in ram:. The picture will be deleted and I can find a temp-picture in sys:.
jhead 2.6 works fine with pictures in ram:

Go to top



TopTop
(1) 2 3 4 5 »




Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project