Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
39 user(s) are online (25 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 38

orgin, more...

Support us!

Headlines






can't log in to a-eon.biz/account
Quite a regular
Joined:
2006/12/1 3:20
From Michigan, USA
Posts: 519
I had to request a new password for Amisphere. (due to me losing the working one )

The email I recieved directed me to go to https://a-eon.biz/account. When I tried it (on the Amiga and on Windoze) I get a notice that says:

Error 60: SSL peer certificate or SSH remote key was not OK.

Meanwhile the tempmorary pasword they sent me is not working to log in to Amistore.

Hopefully, Matthew might see this.

Paul

_________________
Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4
X5000
   Report Go to top

Re: can't log in to a-eon.biz/account
Quite a regular
Joined:
2006/12/4 21:53
From www.amigakit.com
Posts: 551
@Paul

Hi

I made some changes to the password function. Please try again. Thanks.

   Report Go to top

Re: can't log in to a-eon.biz/account
Quite a regular
Joined:
2006/12/1 3:20
From Michigan, USA
Posts: 519
@amigakit

On the Amiga with Odyssey, I still get the same message.

On Windoze 10 with Firefox I get a message saying "bad Cert domain" When I say I'll accept the risks and try to log in anyway, it just keeps going in a loop with a request for user ID and password.

Thanks,

Paul

_________________
Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4
X5000
   Report Go to top

Re: can't log in to a-eon.biz/account
Home away from home
Joined:
2006/11/20 16:26
From Norway
Posts: 2907
@Paul


It looks like you are maybe using a old link, try:

https://www.amisphere.com/


Edited by LiveForIt on 2020/12/2 20:51:43
_________________
(NutsAboutAmiga)

Basilisk II for AmigaOS4
AmigaInputAnywhere
Excalibur
and other tools and apps.
   Report Go to top

Re: can't log in to a-eon.biz/account
Quite a regular
Joined:
2006/12/1 3:20
From Michigan, USA
Posts: 519
@LiveForIt

Yeah, thanks. Amigakit got back to me with that. I've got it all sorted now EXCEPT that I can't get Updater to work. AMIstore works fine again. Part of my problem was the older issue of using a special character in my password instead of alpha-numeric only. I changed that and it worked. Oddly, the special character password worked at the new Amisphere site. Just not for AMIstore or Updater.

Amigakit also told me to delete the directory for A-EON from ENVARC:. That MIGHT have helped with AMIstore, but hasn't corrected the problem with updater.

Paul

_________________
Builder of Frankenthousand The monster A1000
The Young Frankenthousand A1-XE G4
X5000
   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project