Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
71 user(s) are online (51 user(s) are browsing Forums)

Members: 4
Guests: 67

emeck, eastone, daveyw, Rigo, more...

Headlines




« 1 (2)


Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@MamePPCA1&All

OK Here comes the bad news.

I tried to load 4 or 5 of my YAM installation images on the Themes dir and only 1 was loaded by Multiview

I downloaded a nightly built on the Windows side of my computer-notebook and I entered all the information of the account I am using on Windows and at least I did managed to
save on this nightly build even the send or receive don't work in order to do such tasks.

That's another chapter that I wanted to put here in order you can help me to send and receive mail.

And yes a message appeared about some message from AVG and some certificates and things when I tried the POP3 protocol I think.

I can send you a pic I have made minutes ago of my Configuration on YAM about sending mail (pop3) and receiving mail (smtp) both protocols appointed here.This must be via PM of course.

Tell me what you think.

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@walkero

SEnd me an PM if you like and I send you a picture of my YAM configuration screen.

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@Raziel

Here it goes the image uploaded by Enrique from Perù

https://postimg.cc/RqZjTxX6

Hope this helps

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@MamePPCA1&ALl

Can anybody help me?

I am stuck in this problem

Thanks


EDIT: I usually loved YAM but I've never had this problem before.If someone help me I will be so grateful with you

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Just popping in
Joined:
2006/12/6 21:24
From Barcelona, Spain
Posts: 174
@MamePPCA1

I had a similar problem with AmigaOS 3.5, couldn't view images with multiview and WB backdrop didn't load unless using low resolutions. After adding RTG problem solved.

This is the config I use now in E-UAE and works fine for the occasional use I need. Just add the filsesystems you need and the path to your rom file.

immediate_blits=yes
cpu_type=68040
gfx_width=1024
gfx_height=800
gfx_linemode=double
gfx_center_horizontal=smart
gfx_center_vertical=smart
gfx_fullscreen_amiga=no
gfx_fullscreen_picasso=false
chipmem_size=4
z3mem_size=16
gfxcard_size=16
floppy_speed=400
sound_output=normal
sound_bits=16
sound_channels=stereo
sound_frequency=44100
chipset=aga
show_leds=true
kbd_lang=es
scsi=true
scsi_device=ATAPI
joyport0=mouse
joyport1=joy1
amiga.use_overlay=yes
amiga.screen_type=custom
cpu_speed=max
cpu_compatible=false
cpu_cycle_exact=false
blitter_cycle_exact=false
comp_optimize=yes
cachesize=8192
comp_constjump=yes
comp_trustbyte=indirect
comp_trustword=indirect
comp_trustlong=indirect

_________________
PowerBook 5.2 MorphOS 3.15
PowerBook 5.8 MorphOS 3.15
Amiga 1200 BPPC/BVision AOS4.1 FE
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@emeck

Your config file can do the trick for me but...

On which WinUAE file can I copy and paste your config?

I am not sure if I can replace your Morphos file with my Windows one.

Share your thoughts

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Just popping in
Joined:
2006/12/6 21:24
From Barcelona, Spain
Posts: 174
@MamePPCA1

Sorry, forgot you are trying with WinUAE. I sent you my config by email.

_________________
PowerBook 5.2 MorphOS 3.15
PowerBook 5.8 MorphOS 3.15
Amiga 1200 BPPC/BVision AOS4.1 FE
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@emeck

OK good

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@MamePPCA1

This image has to do with option of YAM to send mail (POP3).

Hope someone can clear this difficult situation for me.


AVG Windows anti-virus seems to be involved.


Thanks


EDIT: And I copied the YAM exe from a nightly built version over the 2.9p one.Seems this works better as it save my configuration well,without errors as before when I tried with nightly built.And yes this was after testing the unofficial version on the RAM Disk,because this version pointed me to RAM:YAM (whatever is named) and has it saved on RAM,not on SYS:Internet/YAM dir (this as an example)


Edited by MamePPCA1 on 2021/10/6 19:44:37
_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 4262
@MamePPCA1

The message in your picture means that the connection is not secure (due to outdated certificates probably).

You could download a fresh certificate (cacert.pem) from here and save it to the YAM folder, renaming the file in the process (I don't know what it's called in YAM though) and try that (backup the old file)

_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@Raziel

Sorry Razial

First I downloaded and then installed the new certificates file on YAM's folder but no luck

What can I do now?

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top

Re: YAM 2.9p crap installation of graphic files (SOLVED)
Not too shy to talk
Joined:
2007/6/28 23:41
From Spain
Posts: 408
@Raziel

I first have to say that all of your support is really apreciated but I have more or less solved the problems with YAM.

And I say more or less because I have 6 accounts of which only 3 works.

But I think YAM works now specially thanks to all and specially to Javirulo that offered great support to me.

So I can say: SOLVED

And the graphics loads now too thanks specially to Enrique of Peru from Barcelona,my place of birth

Thanks to all of you

YAM and AMiga rules¡¡¡

_________________
Amiga 500 1MB Chip RAM with ACA 500+ACA1232,CD32,Amiga 1300 030/50 Mhz,32MB (now on my hands at least)and Amiga One G3 XE PPC 800 Mhz,ATI Radeon 9250 128 MB,256 MB RAM,Seagate 200 GB HD,2 working DVD drives,X-Arcade double for MAME,Sil0680,4 USB ports,LG
   Report Go to top


« 1 (2)



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project