Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
102 user(s) are online (85 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 101

mufa, more...

Headlines




« 1 ... 3 4 5 (6)


Re: MediaVault releases
Just popping in
Joined:
2011/7/20 20:01
From In the sticks
Posts: 178
@beanbandit

Quote:

Don't hangup with oo.library a more likely candidate is Jansson.library i would suggest to look into that if you have duplicates or an older version than the requested 2.12.1


That's always possible, could even be a bug in my porting of it :-/ Certainly George found a bug in the error handling that I need to look at.

On my X1000, the latest version of MediaVault works fine for me, which probably doesn't help.

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Just can't stay away
Joined:
2008/4/10 14:57
From Northern Ireland
Posts: 1008
@all

Haven’t had much time this weekend to test. However I am increasingly suspicious of my HDD failing. Had multiviewer randomly crash on startup yesterday. It previously ran great.

As stated on a new install of AOS4u2 and ESP, the mediavault issue has gone.

_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 912
@beanbandit

Quote:
Don't hangup with oo.library a more likely candidate is Jansson.library i would suggest to look into that if you have duplicates or an older version than the requested 2.12.1


One of the debug versions I sent to ddni had some output strings before MediaVault opens each library. It stopped on oo.library and didn't proceed after that, and the jansson.library is the next one. So, it never reached that part. That makes me believe that the problem is somewhere in oo.library.

I am talking with the developer to find what exactly could make this behavior.


   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Just can't stay away
Joined:
2008/4/10 14:57
From Northern Ireland
Posts: 1008
@walkero

Hi, as above, I suspect my daily OS4 to be corrupt.
Mediavault works fine now on a new AOS4u2 and latest ESP install using the distributed OO.library.


_________________
AmigaOne X1000.
Radeon R9 270X

http://www.tinylife.org.uk/
   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Just can't stay away
Joined:
2007/2/23 13:49
From Finland, the land of Santa, sauna, sisu and salmiakki
Posts: 1116
Everybody get the oo.library v1.15 from os4depot.

Quote:
Also, the oo.library I am using, if I recall right, has some ways to convert unicode characters.


oo.library doesn't know anything about UTF.

_________________
Rock lobster bit me, so excuse me.
X1000 + AmigaOS 4.1 FE
"Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system." - Seymour Cray
   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Home away from home
Joined:
2006/11/20 16:26
From Norway
Posts: 2969
@TSK

Reactive Gui is maybe what your thinking of, I believe Rene W. Olsen asked me once if he can use UTF8.library in his toolkit.

_________________
(NutsAboutAmiga)

Basilisk II for AmigaOS4
AmigaInputAnywhere
Excalibur
and other tools and apps.
   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Just popping in
Joined:
2008/12/10 3:30
From Terlizzi (BA) (Italy)
Posts: 25
Hello everybody,
i think i have the same problem on my x1000.
If I try to run MediaVault on my OS4.1 beta partition, I have no sign of life.
I didn't have time to investigate further.
As soon as I can, I will try to be more helpful.



   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 912
@alfredone
Can you please try to use oo.library 1.15 that was released yesterday (http://os4depot.net/?function=showfil ... evelopment/library/oo.lha)? It might help, after some changes TSK did there.

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Just popping in
Joined:
2008/12/10 3:30
From Terlizzi (BA) (Italy)
Posts: 25
@walkero
Tried v1.15.
The problem remains on the OS4.1 Beta.
With the OS4.1 update 2 I have no problems.

Snoopy shows me the following:

00001 : WBL : 0 = FindSegmentStackSize("<untracked>") [25uS]
00002 : WBL : o.k. = [exec] OpenLibrary("workbench.library",0) [9uS]
00003 : WBL : ZERO = SetCurrentDir("<untracked>")
00004 : WBL : o.k. = Lock("MediaVault",SHARED) [39uS]
00005 : WBL : o.k. = ExamineObject([LK] "MediaVault") [15uS]
00006 : WBL : o.k. = LoadSeg("MediaVault") = [0x12F049D5] [1779uS]
00007 : WBL : o.k. = Lock("MediaVault",SHARED) [30uS]
00008 : WBL : DIR = ParentDir("MediaVault") [6uS]
00009 : WBL : DIR = SetCurrentDir("<ZERO>")
00010 : WBL : 102400 = FindSegmentStackSize("MediaVault") [68uS]
00011 : MediaVault : 102400 = FindSegmentStackSize("MediaVault") [3uS]
00012 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("utility.library",50) [5uS]
00013 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("newlib.library",52) [3uS]
00014 : CON/con-handler 53.82 : 0 = FindSegmentStackSize("<untracked>") [11uS]
00015 : CON/con-handler 53.82 : o.k. = [exec] OpenLibrary("newlib.library",52) [3uS]
00016 : CON/con-handler 53.82 : o.k. = [exec] OpenLibrary("dos.library",40) [5uS]
00017 : CON/con-handler 53.82 : o.k. = [exec] OpenLibrary("intuition.library",0) [2uS]
00018 : CON/con-handler 53.82 : o.k. = [exec] OpenLibrary("utility.library",0) [2uS]
00019 : CON/con-handler 53.82 : o.k. = [exec] OpenDevice("input.device",0,0x4BE3B08C,0x00000000) = 0 [13uS]
00020 : CON/con-handler 53.82 : o.k. = [exec] OpenDevice("timer.device",1,0x4BC0E360,0x00000000) = 0 [7uS]
00021 : MediaVault : o.k. = Open("CON:64/48/800/200/MediaVault/AUTO/CLOSE/WAIT",OLD) = [0x1688DAC0] [2217uS]
00022 : MediaVault : o.k. = DupLock("<untracked>") [10uS]
00023 : MediaVault : ZERO = SetCurrentDir("<untracked>")
00024 : MediaVault : o.k. = IsInteractive("CON:64/48/800/200/MediaVault/AUTO/CLOSE/WAIT")
00025 : MediaVault : o.k. = IsInteractive("CON:64/48/800/200/MediaVault/AUTO/CLOSE/WAIT")
00026 : MediaVault : o.k. = IsInteractive("CON:64/48/800/200/MediaVault/AUTO/CLOSE/WAIT")
00027 : MediaVault : o.k. = IsInteractive("CON:64/48/800/200/MediaVault/AUTO/CLOSE/WAIT")
00028 : MediaVault : FAIL = GetVar("EXEC_IMPORT_LOCAL",0x53E10D18,8,0x00000200) [4uS]
00029 : MediaVault : o.k. = Lock("Work:Audio/MediaVault",SHARED) [23uS]
00030 : MediaVault : DIR = SetCurrentDir("Work:Audio/MediaVault")
00031 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("icon.library",0) [12uS]
00032 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("window.class",0) [9uS]
00033 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/texteditor.gadget",0) [11uS]
00034 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/string.gadget",0) [3uS]
00035 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/scroller.gadget",0) [4uS]
00036 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("requester.class",0) [5uS]
00037 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/listbrowser.gadget",0) [3uS]
00038 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/layout.gadget",0) [4uS]
00039 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("images/label.image",0) [3uS]
00040 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("intuition.library",0) [3uS]
00041 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/chooser.gadget",0) [4uS]
00042 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("gadgets/button.gadget",0) [3uS]
00043 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("images/bitmap.image",0) [3uS]
00044 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("application.library",0) [9014uS]
00045 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("application.library",53) [3023uS]
00046 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("intuition.library",54) [3uS]
00047 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("utility.library",53) [2uS]
00048 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("jansson.library",2) [15uS]
00049 : MediaVault : o.k. = [exec] OpenLibrary("amisslmaster.library",4) [23446uS]


Opening amisslmaster.library is the last output from MediaVault.

I will continue on the github mediavault page.


Edited by AlfredOne on 2021/6/10 13:49:46
Edited by AlfredOne on 2021/6/10 14:04:49
   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 4195
@walkero

I updated to oo.lib 1.15, but it unfortunately still works...




_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 912
@Raziel
I am sorry for your good experience with MediaVault. I will try more on the next release to break it. :D :D :D

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Home away from home
Joined:
2009/7/7 4:34
From Man Cave, Canada
Posts: 2511
@walkero

thanks! works great on my X1000 though have to figure out why one of my favourite local sports channel on AM doesnt work

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 912
@328gts
if the url loads on AmigaAmp, check it's window. It might gives some hints on the reason. You can also write here it's title and I can check it for you as well.

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Home away from home
Joined:
2009/7/7 4:34
From Man Cave, Canada
Posts: 2511
@walkero

thanks will try messing around with it but didn't see it on the sports listing...it's tsn1050am radio in ontario, canada.

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Site Builder
Joined:
2006/12/2 23:57
From Athens/Dublin
Posts: 912
@328gts
Yeah, it seems it is not recorded at the service I use.
https://www.radio-browser.info/#/searc ... s&countrycode=US&name=tsn

You can go and add it at https://www.radio-browser.info/#/add and I think that after you add it it will be available at the list. I can help you if you want, if you send me the webpage of the station.

   Report Go to top

Re: MediaVault releases
Home away from home
Joined:
2009/7/7 4:34
From Man Cave, Canada
Posts: 2511
@walkero

thanks will give it a try

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top


« 1 ... 3 4 5 (6)



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project