Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
100 user(s) are online (64 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 100

more...

Support us!

Headlines






Enhancer 2 DataType.library issue
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/6 20:39
From California, Unitied States
Posts: 387
After installing the DataType.library from the Enhancer 2 package I have some .wav files that won't play in Multiview or Multiviewer. They play fine in AmigaAmp3 and they play fine in Multiviewer(er) fine if I replace the DataType.library with the older version. I tried updating to the new Wave datatype as well but it still doesn't play.

When I try to play the wave file linked to below with Enhancer2 datatype.library installed I get a requester that says,
"Function no Implemented".

Enh2: DataType.library version is 54.11 (not working)
Old: DataType.library version is 54.7 (works)

An example wave file can be found here: (cut and paste link)
https://drive.google.com/file/d/1HQ0Dx ... ckm5w9i1/view?usp=sharing

The above .wav file contains the following stream:

Input #0, wav, from 'RAM Disk:COMMUNIC.WAV':
Duration: 00:00:01.14, bitrate: 88 kb/s
Stream #0:0: Audio: pcm_u8 ([1][0][0][0] / 0x0001), 11025 Hz, mono, u8, 88 kb/s

Anyone else have this problem?

_________________
AmigaOne X1000, uA1
   Report Go to top

Re: Enhancer 2 DataType.library issue
Just popping in
Joined:
2017/1/29 13:52
From UK
Posts: 4
@ktadd

There were a couple of small changes previously that resulted in this situation coming about where it returns the wrong error code. I discovered this a few days ago while patching up some other issues and new version(s) of the library and datatype(s) should be released soon via the normal channels.

Apologies for the inconvenience.

   Report Go to top

Re: Enhancer 2 DataType.library issue
Just popping in
Joined:
2012/7/16 18:57
From Istanbul
Posts: 217
@sierratu

Please also check this bugreport.

http://www.amiga.org/developer/bugreports/view.php?id=728

adddatatype(A-eon version) crashes on A1222

_________________
Sinan - AmigaOS4 Beta-Tester
- AmigaOne X5000
- AmigaOne A1222
- Sam460ex
   Report Go to top

Re: Enhancer 2 DataType.library issue
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/6 20:39
From California, Unitied States
Posts: 387
@sierratu
Quote:
I discovered this a few days ago while patching up some other issues and new version(s) of the library and datatype(s) should be released soon via the normal channels.

Thanks for the reply and your contributions to the Enhancer package. I look forward to the fix.

_________________
AmigaOne X1000, uA1
   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project