Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
69 user(s) are online (53 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 68

328gts, more...

Support us!

Headlines




« 1 2 (3)


Re: Amigakits's wlan card
Quite a regular
Joined:
2006/12/4 21:53
From www.amigakit.com
Posts: 587
@clint

We have successfully flashed it- the problem with your card was that the aerial had a small crack in it and it was defective. We exchanged the aerial for another one and it worked fine.

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Not too shy to talk
Joined:
2006/12/2 1:41
From VA, USA
Posts: 286

Hi Matt/Chris/Amigakit,

Can I suggest you guys post the best means for folks to
contact you for getting their wifi cards re-flashed?

I tried to get a PCtech friend to reflash mine, but the
listed software wouldn't recognize the card.

As it stands, my Amigakit card refuses to stay online for
more than an hour or so and I'm hoping reflashing might
help that (??).

Thanks,

PJS


   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2007/6/27 20:43
From Market Drayton, England
Posts: 52
Hi pjs

I raised a support ticket on the Amigakit site.

Regards

clint

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2007/6/27 20:43
From Market Drayton, England
Posts: 52
Hi Amigakit

Thanks for the good news, I look forward to its return.

Very best regards

clint

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Quite a regular
Joined:
2006/12/4 21:53
From www.amigakit.com
Posts: 587
@pjs

Hi

I don't think that flashing it will help. Have you checked the lease time for DHCP that is specified in your router?

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2007/6/27 20:43
From Market Drayton, England
Posts: 52
Got my card back from AmigaKit and will get around to installing it and the latest version of Prism when I have more time.

Anyone know who manufactured there cards?

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2008/9/20 23:50
Posts: 65
Quote:

pjs wrote:

I tried to get a PCtech friend to reflash mine, but the
listed software wouldn't recognize the card.


It's sometimes important to force the use of the Linksys driver mentioned on the reflashing linked to in the driver docs.

Quote:

As it stands, my Amigakit card refuses to stay online for
more than an hour or so and I'm hoping reflashing might
help that (??).


It might help. While most of my Prism-II cards were stable both before and after reflashing, one of them was unstable beforehand, but worked perfectly after reflashing.

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2007/6/27 20:43
From Market Drayton, England
Posts: 52
After a bit of research it looks as if my card is a relabeled

3COM 3CRDW696

If anyone would like to confirm that.

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2007/6/27 20:43
From Market Drayton, England
Posts: 52

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Just popping in
Joined:
2007/6/27 20:43
From Market Drayton, England
Posts: 52
Anyone got any thoughts on this.

   Report Go to top

Re: Amigakits's wlan card
Guest_
@nbache

I use the card with latest Prism2 drivers, and it does support it

   Report Go to top


« 1 2 (3)



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project