Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
60 user(s) are online (37 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 60

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 12 »


Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@samo79

You are welcome, Samir ;)

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2013/10/5 14:07
From Italy
Posts: 624
@zzd10h

... and .... finally ... the great Guillaume ;)

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just popping in
Joined:
2007/1/1 12:01
From Latina, Italy
Posts: 209
Thank you very very much indeed Guillaume !!! They are very useful and beatiful tools, well done ! Bravo

_________________
Sam 460EX, 2Gb Ram, Radeon R7 250, AmigaOS4.1 FE
A4000 PPC604@233, Mediator
A1200 PPC603@160, Mediator
uA1 G3@800, 512 Mb [sold]
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
Thank you very much, italians Amigans ;)

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
I struggle to put those dockies on the Workbench titlebar (like in the screenshots). What I'm doing wrong?

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@Phantom

1) make a new transparent dock

2) add dockies on it (with MINIDOCK=ON and INFO_WINDOW_DISPOSITION=BW)

3) uncheck "TitleBar" for this docky to allow to drag it on the titlebar

4) drag it where you want


It should be OK

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
Thanks for the help Guillaume.

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3264
@zzd10h

Now you know why i suggest you to make a little guide for

Argg two days with internet connections problems .. it's on and off at random ..

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@Phantom
Great !

@samo79
Yes, Samir but you know how I don't like to write doc and how bad is my english.
Even to write my own program's docs annoys me, therefore AmiDock one...

But of course, if somebody wants to write a little documentation, I will include it in the archive with great pleasure.

( I don't know why but I'm sure that I will have no reply ;) )

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3264
@zzd10h

Yes i know .. but you did it already --> that 2 lines you wrote in the message above are more than enough, just include them on your next dockies's readme

No today i didn't mail you.. but soon i will

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
Ah yes, you are right :)

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
Before CPUDock I used CPUInfo.docky, but it seems that there's a significant difference between those two. When my computer is idle the CPUInfo.docky gives a percentance of 5-8% of CPU, while at the same time CPUDock gives more than 30%!

Which is the most accurate then?

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@Phantom
It's normal, try CPUDock by removing CPUInfo.

As stated in the readme

"-remove your other CPU monitor docky before to try / use this one "

Thanks to say me if it solves this issue.

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
I see, but now another weird thing happens. When I try to right click on the main amidock to edit it I got a Guru Meditation always. That's not very convinient.

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@Phantom
Aie, it happens to another X1000 user.
Could you grab the crashlog ?

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
I thought of that (taking a grabshot from my camera) as after the DSI error I couldn't do anything, just to move the mouse pointer around and that's all.

Either way, don't ask me, I managed to remove the old CPUInfo.docky and everything seems fine right now. If it will happens again, I will snap a grab, but as I said, I cannot enter the crashlog as nothing is working after the DSI error.

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@Phantom

I don't understand...

You use CPUDock only (you have removed CPUInfo) and no more crash when you RMB on AmiDock ?

It's that ?

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
Actually no. Don't ask me, but after multiple resets etc, I managed to right-click on the main docky and remove the CPUInfo.docky completely. I didn't get that weird GM error. :/

Either way, I've seen that you have also some nice docks for time/date and language selector (is that your programs not uploaded on OS4Depot)? Could you share those as well? Thanks.

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Just can't stay away
Joined:
2012/8/14 12:51
From France
Posts: 1495
@Phantom

OK, therefore you use CPUDock and now it works ? True ?


For the other dockies, it's work of Javier on OS4Depot.

Datetime_docky and KeymapSwitcher (not language selector)

   Report Go to top

Re: Updates of FastView, SysMon, FastCompress and NetDock
Quite a regular
Joined:
2008/11/19 22:44
From Tarsus IV
Posts: 548
Yes, I use CPUDock only now without any problems so far.

Thanks for the info about the other dockies as well.

_________________
To Be A True Adventurer, You Ought To Play Real Text Adventures
   Report Go to top


« 1 2 3 (4) 5 6 7 ... 12 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project