Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
69 user(s) are online (47 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 68

Kamelito, more...

Support us!

Recent OS4 Files
OS4Depot.net






Max ram on x1000?
Home away from home
Joined:
2006/11/30 18:43
From Norway
Posts: 2476
I'm certain that i found somewhere saying that the x1000 can hold 16gb of ram. But can't find it anymore. Anyone knows this for sure? 4 slots with 4gb in each?

_________________
X5000
   Report Go to top

Re: Max ram on x1000?
Quite a regular
Joined:
2009/6/1 14:11
From Germany
Posts: 733
16GB a 4x4GB

_________________
Amiga600/Vampire2/PrismaMegaMix‚Äč/32GB CF Card/2x Rys Mk2/A604n/IndivisionECS/Gotek
   Report Go to top

Re: Max ram on x1000?
Home away from home
Joined:
2006/11/30 18:43
From Norway
Posts: 2476
As i supected. A bit sad though! Did find 8gb mem stick.

_________________
X5000
   Report Go to top

Re: Max ram on x1000?
Just can't stay away
Joined:
2006/12/1 18:01
From Copenhagen, Denmark
Posts: 1160
Also note that currently AmigaOS only supports up to 2 GB RAM.

Linux on the X1000 does see all the installed RAM (personally I have only 4 GB, but I have heard about success with up to 8 GB).

Best regards,

Niels

   Report Go to top

Re: Max ram on x1000?
Home away from home
Joined:
2006/11/30 18:43
From Norway
Posts: 2476
I'm aware of the 2gb limit. Let's hope they can give us 64bit one time in the future.

_________________
X5000
   Report Go to top

Re: Max ram on x1000?
Just can't stay away
Joined:
2007/10/25 10:21
From Gothenburg / Sweden
Posts: 1175
@Antique

What you need to have whole amigaos in ram ?

   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project