Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
83 user(s) are online (64 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 83

more...

Headlines




« 1 (2)


Re: Dopus 5.92 betatest
Just popping in
Joined:
2012/2/1 17:50
Posts: 55
I'm using DOpus time to time. Also on Icoaros I switched to Wanderer.
The main reason is the number of buttons available for which I do not know the behavior. Then before doing irreversible actions I don't use them.

Would be great to have a tool tip bobble message. Would be too difficult to implement this?

   Report Go to top

Re: Dopus 5.92 betatest
Just can't stay away
Joined:
2006/11/26 16:47
Posts: 1439
Click to front doesn’t work with magellan.
It annoys the crap out of me.
I am using the 68k version and i want to double click listers to bring them to front… is there any commodiry that does this and works with dopus magellan? If not, maybe build it into magellan itself?

   Report Go to top

Re: Dopus 5.92 betatest
Just can't stay away
Joined:
2006/11/26 16:47
Posts: 1439
Hmmm i think i found one that actually works now…
Wintofron19.lha on aminet.
Works with single click too, peeerfect!

   Report Go to top

Re: Dopus 5.92 betatest
Just can't stay away
Joined:
2006/11/26 16:47
Posts: 1439
Is there any way of making xadopus open the archives in the same lister instead of a new one when double clicking archives?

   Report Go to top

Re: Dopus 5.92 betatest
Quite a regular
Joined:
2009/3/10 10:51
From Germany
Posts: 638
Hello!

I'm not sure whether I remember right or not: Wasn't there some kind of tool to convert an existing Dopus4 configuration into a Dopus 5 config? Any ideas where to look/search?

   Report Go to top

Re: Dopus 5.92 betatest
Quite a regular
Joined:
2009/3/10 10:51
From Germany
Posts: 638
Quote:

by spotUP on 2021/9/6 14:30:41

Is there any way of making xadopus open the archives in the same lister instead of a new one when double clicking archives?


Yes, this would be fine: To open the archive inside the SRC lister (and not in a new one...). I would have the same question regarding the ftp.module: I would like to open the FTP content in the current SRC lister. not in a new one...

May be one of the porters and devs know how to do that?

   Report Go to top


« 1 (2)



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project