Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
63 user(s) are online (47 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 62

eastone, more...

Headlines






Radeon HD 6450
Just popping in
Joined:
2020/3/29 14:21
From Finland
Posts: 74
Do Radeon HD 6450 graphics cards (Caicos) work with the RadeonHD driver for AmigaOS? In HDRlabs compatibility list there are only two Asus models listed and they do not work properly.

I found a local mail-order shop which sells these models only for 10 eur/pcs:

***
Radeon HD 6450 512Gb GDDR5 display adapter: AMD-product code: ATI-102-C26405(B); HP spare nro: 637996-001 ja HP assy nro: 637183-001; Type: 2D/3D, 512Mb, 1xDVI, 1xDP; Graphiics processor: ATI Radeon HD 6450; GPU: 625MHz...
***

Are they compatible with our systems, or are they some HP-only models? Is the 512 GB enough for ordinary use?



   Report Go to top

Re: Radeon HD 6450
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 209
I have a Radeon HD 6450 AMD Sapphire card with 1GB RAM. Half height, passive cooled i.e. silent. It works with the following limitations:

- No HDMI out (although it works in MorphOS annoyingly). DVI out and VGA out are fine.
- Max 1080P resolution at 60Hz
- No Warp 3D/Nova support so no Blender, no Shaderjoy
- No accelerated video in Emotion/Odyssey

It does support composition GUI though.

[Edit] And needs the version 2 driver but that should be obvious.


Edited by NinjaCyborg on 2021/7/27 13:34:04
   Report Go to top

Re: Radeon HD 6450
Just popping in
Joined:
2020/3/29 14:21
From Finland
Posts: 74
@NinjaCyborg

>I have a Radeon HD 6450 AMD Sapphire card with 1GB RAM. Half height,
>passive cooled i.e. silent. It works with the following limitations:

What type of memory does it have? Do you happen to have the product code for it?

>- No HDMI out (although it works in MorphOS annoyingly). DVI out and VGA out are fine.

Very strange. What migh cause that...? I have a HD 5450 and a R7 240, and both work with HDMI, DVI and VGA.

>- Max 1080P resolution at 60Hz

Is that limitation only due to the DVI/VGA? If HDMI works with MOS, can you there get higher resolutions?

>- No Warp 3D/Nova support so no Blender, no Shaderjoy
>- No accelerated video in Emotion/Odyssey

Yes, that is the limitation of our software. On the bright side, with Linux there is 3D and accelerated video (but only with low resolutions).

   Report Go to top

Re: Radeon HD 6450
Just popping in
Joined:
2020/11/17 12:08
From Slough
Posts: 209
Hans doesn't know the magic quirk to use to activate HDMI.

AFAIK 1080P at 60Hz is the hard limit of the card. It's basically one of these https://www.techpowerup.com/review/sapphire-hd-6450-passive/

   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project