Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
34 user(s) are online (14 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 34

more...

Support us!

Recent OS4 Files
OS4Depot.net




« 1 (2)


Re: os4 cpu metter ?
Quite a regular
Joined:
2007/2/6 13:57
From Donostia (SPAIN)
Posts: 543
@Capehill

RC2 solves the crash/DSI problem. THX

   Report Go to top

Re: os4 cpu metter ?
Just can't stay away
Joined:
2007/7/14 21:30
From Lothric
Posts: 1065
@kas1e

Yes, the Busy mode is known to be "incompatible" with CPU dockies that also busy loop. CW measures the idle time (which no other tasks used) by busy looping and apparently CPU dockies do the same so they start racing and both use 50% of the CPU. However, the Simple mode should help with that because it sleeps rather that runs.

I will add the menu and iconify gadget at some point.

@Raziel

Try cloning and building https://github.com/capehill/tequila

It can probably show which task is using the CPU.

   Report Go to top

Re: os4 cpu metter ?
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 3718
@Capehill

...nevermind...

Bult it, let it ran and then run cpuwatcher.
UUno task is eating away more than 71%...i guess that is a task from cpuwatcher?

_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: os4 cpu metter ?
Quite a regular
Joined:
2007/2/6 13:57
From Donostia (SPAIN)
Posts: 543
@Capehill

Confirmed if I change in cpu.docky (no option, just changing code and recompile) to use simple_mode instead of busy_mode I get "normal" cpu % values.

   Report Go to top

Re: os4 cpu metter ?
Just can't stay away
Joined:
2007/7/14 21:30
From Lothric
Posts: 1065
@Raziel

Yes. It seems that you are interested in the task that uses the remaining 20-30 %. Of course you can run also Tequila without CPU Watcher and then the most intensive task should be on the top of list.

   Report Go to top

Re: os4 cpu metter ?
Home away from home
Joined:
2006/11/26 21:45
From a dying planet
Posts: 3718
@Capehill

I did, the task that eats away most of the the cpu is idle.task.
Nothing else.

Once cpuwatcher starts UUno is the one

_________________
People are dying.
Entire ecosystems are collapsing.
We are in the beginning of a mass extinction.
And all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.
How dare you!
– Greta Thunberg
   Report Go to top

Re: CPU watcher 0.7 RC3
Just can't stay away
Joined:
2007/7/14 21:30
From Lothric
Posts: 1065
RC3 is released: https://github.com/capehill/cpuwatcher/releases/tag/v0.7-rc3

Changes:
- Use window class
- Add menus
- Add iconification
- Add About window


   Report Go to top

Re: CPU watcher 0.7 RC3
Home away from home
Joined:
2006/12/2 3:55
From Italy, Perugia
Posts: 3335
@Capehill

Everything works, just when you iconify it, the icon position is wrong
Btw, if you add locale support we can translate it aswell

   Report Go to top

Re: CPU watcher 0.7 RC3
Home away from home
Joined:
2009/7/7 4:34
From Man Cave, Canada
Posts: 2396
ah cool haven't logged in a ahile and nice to see an updated CPU docky! will try it out on my X1000 later today

thanks Capehill!

_________________
_______________________________
c64-dual sids, A1000, A1200-060@50, A4000-CSMKIII
Indivision AGA & Catweasel MK4+= Amazing
! My Master Miggies-Amiga1000 & AmigaONE X1000 !
mancave-ramblings

   Report Go to top

Re: CPU watcher 0.7 RC4
Just can't stay away
Joined:
2007/7/14 21:30
From Lothric
Posts: 1065
@samo79

I might implement locale support in the future. Need to study the topic a bit.

EDIT:

http://os4depot.net/?function=showfil ... /workbench/cpuwatcher.lha


Edited by Capehill on 2020/4/10 16:06:53
   Report Go to top


« 1 (2)



[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project