Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Sections
Who's Online
59 user(s) are online (46 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 59

more...
Support us!
Recent OS4 Files
OS4Depot.net



« 1 2 (3) 4 5 6 7 »


Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@kas1e
No the problem is not Egl_wrap, i think is on driver SI other working fine on high résolution.

HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 231
@HunoPPC

X5000 problem may be gone in the new version as Plexus is using an X5000 and Radeon SI card R9-280x and all working with Settings at max .

   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2012/2/8 19:28
From SWEDEN
Posts: 28
@Spectre666

Yes of course I mean EGL version.
Sorry if I misslead someone

   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/11/27 20:35
From Poland
Posts: 114
@HunoPPC
Quote:
For testing your RTCW standard on your amiga

on console:
timedemo 1
demo hyperion


I try, and:

Error couldn't open demos/hyperion.dm_57

   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Home away from home
Joined:
2007/9/11 11:31
From Russia
Posts: 5540
@Huno
Quote:

No the problem is not Egl_wrap, i think is on driver SI other working fine on high résolution


Ah, bug still there then.. Was in hope you identify issue already and fix or workarounded somehow :)

_________________
Join us to improve dopus5!
zerohero's mirror of os4/os3 crosscompiler suites
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 231
@kas1e

Looks like the bug may not be there in the new version based on Plexus's results between the versions.

   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2012/7/16 17:57
From Istanbul
Posts: 90
@HunoPPC

Mega.nz asks for subscription, is it possible to share files on Google Drive or another DL platform ?

_________________
Sinan - AmigaOS4 Beta-Tester
- AmigaOne X5000
- AmigaOne A1222
- Sam460ex
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2012/2/8 19:28
From SWEDEN
Posts: 28
@All
I only have problem with Reborn RTCW.
Other version egl rtcw works with 1920x1080 and high settings with R9 280x.

timedemo 1
demo hyperion
gave me 47.5 FPS

Thanks HunoPPC, very nice to play this game on max settings, X5000


Edited by Plexus on 2019/2/5 20:50:39
_________________
AaaamiiigaOne X5000
(AmigaOS 4.1 FE)
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@mufa

demo hyperion is just on standard version, not working with Reborn HD

@all
The related problem with driver is just for reborn HD version, other working fine.

Textures HD is very big and on loading crash a driver 3D

HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2016/3/10 14:15
From Poland
Posts: 50
@HunoPPC


AmigaONE X1000 RadeonHD 280X 3GB GDDR5:


RTCW 1.51c for miniGL and EGL ......game works but ... the console debug shows:

1)

Initializing Shaders
^3WARNING: In shader file scripts/common.shader...Shader "textures/sfx/portal3a_back2" on line 822 is missing closing brace^3.
^3WARNING: In shader file scripts/ui_wolf.shader...Invalid shader name "}" on line 1849.
----- finished R_Init -----

2)

Multiplayer not work :(

--------------------------------
Sys_LoadDll(PROGDIR:main/ui_standard_amigaos4_ppc.so)...
Altivec support is enabled
--- Common Initialization Complete ---
Hostname: localhost
IP: 127.0.0.1
Opening IP socket: 0.0.0.0:27960
Unknown command "net_stop^7"
----- Client Shutdown (Client quit) -----
RE_Shutdown( 1 )
Hunk_Clear: reset the hunk ok
-----------------------

3)

REBORN RTCW 1.51c: ....game works but ... the console debug shows:

Initializing Shaders
^3WARNING: In shader file scripts/common.shader...Shader "textures/sfx/portal3a_back2" on line 822 is missing closing brace^3.
^3WARNING: In shader file scripts/skala_01.shader...Shader "textures/skala/skala" on line 12 is missing closing brace^3.
^3WARNING: In shader file scripts/swierk.shader...Shader "blendFunc" on line 1 is missing opening brace^3 (found "GL_SRC_ALPHA" on line 1)^3...Ignored
^3WARNING: In shader file scripts/tree - kopia.shader...Shader "blendFunc" on line 387 is missing opening brace^3 (found "GL_SRC_ALPHA" on line 387)^3...Ignored
^3WARNING: In shader file scripts/tree z roslinami.shader...Shader "blendFunc" on line 408 is missing opening brace^3 (found "GL_SRC_ALPHA" on line 408)^3...Ignored
----- finished R_Init -----

4)

REBORN RTCW 1.51c:

Select menu:
FullScreen -> WindowMode:



Crash log for task "reborn-sp":

680x0 emulated registers:
DATA: 932D9E00 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000
ADDR: 6FFA4000 92906A00 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 5A996540
FPU0: 0 0 0 0
FPU4: 0 0 0 0



Symbol info:
Instruction pointer 0x0203ADDC belongs to module "kernel" (HUNK/Kickstart)

Stack trace:
native kernel module kernel+0x0003addc
native kernel module kernel+0x0003b44c

PPC disassembly:
0203add4: 38600000 li r3,0
0203add8: 4d820020 beqlr-
*0203addc: a08a0000 lhz r4,0(r10)
0203ade0: 2b860021 cmplwi cr7,r6,33
0203ade4: 38600001 li r3,1





Edited by amig_os on 2019/2/5 21:15:00
Edited by amig_os on 2019/2/5 21:19:04
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@amig_os

Hello,

The shader errors are normal because the original version has long-term problems but at the time it was not visible.
So no worries at this level, to verify copy paste the error and do a search on the internet and you will be surprised to see the same errors under linux windows and MACOSX
As far as the MULTIPLAYER version is concerned, it simply is not there, there is only the Simple Player version.
It should be a vote to find out how many people are interested in this version because it is more work for me.
Launch this vote and we'll see, thank you in advance.
As for the window mode and full screen mode I think this is due to the version of your library Opengles 2.0 because I work with the very last and the function is not valid for this old version.
Please wait while it is available.
@all
Thank you very much for all your feedback, it goes a long way.
HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2014/6/29 14:12
From Montserrat
Posts: 231
egl rtcw

HD settings

timedemo 1
demo hyperion

10.4FPS

Sam460ex + Radeon RX560


Had to copy the hyperion.dm_50 file from the Mingl version.

   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@Spectre660

Ok thank you for your résult on 1080 mode
And on MIDDLE now with texture NORMAL and not HD ?
Thanks
HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@All
____________________________________________________________
For original version Return to castle Wolfenstein, install this data's:


-> Install original packs on GAME-FOLDER/main/ dir
pak0.pk3
sp_pak1.pk3
sp_pak2.pk3
sp_pak3.pk3
sp_pak4.pk3

and you have on main/ folder
cgame_standard_amigaos4_ppc.so
qagame_standard_amigaos4_ppc.so
ui_standard_amigaos4_ppc.so
z_pak_standard_os4_ui.pk3
____________________________________________________________

____________________________________________________________
For HD version Reborn to castle Wolfenstein, install this data's:

-> Install original packs on GAME-FOLDER/main/ dir
pak0.pk3
sp_pak1.pk3
sp_pak2.pk3
sp_pak3.pk3
sp_pak4.pk3

Install packs HD on GAME-FOLDER/main/ dir
pakHD01.pk3
pakHD02.pk3
pakHD03.pk3
pakHD03scripts.pk3
pakHD04.pk3
pakHD05.pk3
pakHD06.pk3
pakHD06scripts.pk3
pakHD07.pk3
pakHD08.pk3
pakHD08scripts.pk3
pakHD09scripts.pk3

and you have on main/ folder
cgame_hd_amigaos4_ppc.so
qagame_hd_amigaos4_ppc.so
ui_hd_amigaos4_ppc.so
z_pak_hd_os4_ui.pk3
____________________________________________________________

Just one main/ folder is présent on GAME-FOLDER/main/

HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 18:52
From Gloucestershire, UK.
Posts: 1169
I can't download the hd paks at all, ibrowse does nothing, netsurf gives dsi/isi and dies, odyssey just pops up and add to install their app as whatever browser I spoof as doesn't have a big enough buffer for decryption and should use chrome, spoofing as chrome says chrome doesn't have a big enough buffer etc.

I don't have a PC or MAC, not even a phone with enough space to download the files :(


_________________
Amiga user since 1985
AOS4, A-EON, IBrowse & Alinea Betatester

Ps. I hate the new amigans website. <shudder>
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Home away from home
Joined:
2007/1/26 21:48
From New Zealand
Posts: 2196
@HunoPPC
Quote:
@all
The related problem with driver is just for reborn HD version, other working fine.

Textures HD is very big and on loading crash a driver 3D

With which version of the drivers (RadeonHD.chip, ogles2.library & Warp3D Nova)? Got a crash log?

EDIT: If you're using a lot of texture data and have RadeonHD.chip v1 or v2, then you *will* run out of VRAM, and VRAM paging will kick in. While that should work okay, albeit slow, Picasso96's defragging algorithm seems to cause some texture corruption. I guess it could also corrupt shaders, which would crash the GPU, although I've never seen it happen.

RadeonHD.chip v3 can use all of VRAM instead of just the first 256 MiB.

Hans

_________________
http://hdrlab.org.nz/ - Amiga OS 4 projects, programming articles and more.
https://keasigmadelta.com/ - more of my work
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/5 2:30
From Vancouver, Canada
Posts: 191
@Hans

Nice to see the Radeon support maturing to the state it is in now... some decent ports are starting to happen!

Nice work to you and Huno!

   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@Hans
Hi hans,
I do not have access to my serial port because my usb serial adapter is not compatible windows10 I'm waiting for mine for Monday normally and I'll get you a log on the x5000
My drivers are all the money I bought them all to enjoy more graphics memory and especially the latest news.
So I have the v3
The most surprising thing about it is that when it gets to the heart of the problem when the game is charging it turns off my x5000 anyway .... amazing not?
HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Just popping in
Joined:
2006/12/28 23:42
From Besançon
Posts: 175
@Severin
For me it’s not possible with my low internet

@all
to put the data on a different hosting site than the one I use, it would be nice for someone to do it because I have a very small flow here and it takes me too much time
HunoPPC

_________________
AmigaOS 4.1 Rulez
Resized Image
   Report Go to top

Re: Reborn return to castle Wolfenstein
Home away from home
Joined:
2007/1/26 21:48
From New Zealand
Posts: 2196
@HunoPPC
Quote:
The most surprising thing about it is that when it gets to the heart of the problem when the game is charging it turns off my x5000 anyway .... amazing not?

That's really weird. Is the machine overloading its power supply?

Hans

_________________
http://hdrlab.org.nz/ - Amiga OS 4 projects, programming articles and more.
https://keasigmadelta.com/ - more of my work
   Report Go to top


« 1 2 (3) 4 5 6 7 »



[Advanced Search]


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project