Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
78 user(s) are online (61 user(s) are browsing Forums)

Members: 0
Guests: 78

more...

Support us!

Headlines






E-UAE and hardfiles[SOLVED]
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1854
I have problems trying to set up E-UAE with hard files.. i think that my syntax is not correct..



hardfile2=rw,DH0:Workbench:Emulatori:ClassicWB/System.hdf,32,1,2,512,1,


Do I need some special configuration to use hard files? I would like to use my hard file that is ready to go for playing


Edited by nubechecorre on 2012/6/25 11:27:27
   Report Go to top

Re: E-UAE and hardfiles
Quite a regular
Joined:
2009/4/28 4:57
From Adelaide, Australia
Posts: 939
Use make_hdf that is included. If I remember correctly it gives you the 2 lines to put in the .uaerc. It should at least give you a good example.

If it's an RDB hardfile, then the numbers are different. Check WinUAE's config.

   Report Go to top

Re: E-UAE and hardfiles
Just popping in
Joined:
2006/11/29 12:52
Posts: 41
My config :

1. boot from hd
filesystem2=rw,DH0:System:OS39Stuff:System,0
filesystem2=rw,DH1:Work:OS39Stuff:Work,1

2.boot from hdf
hardfile=rw,32,1,2,512,OS39Stuff:System.hdf
hardfile=rw,32,1,2,512,OS39Stuff:Work.hdf

or

filesystem2=rw,dh0:gcc:OS39Stuff:gcc.hdf,0

3.boot my partion on my HD
filesystem2=rw,DH2:Net:Net:,0
filesystem2=rw,DH3:Work:Work:,0
filesystem2=rw,DH4:Develop:Develop:,0
filesystem2=rw,DH5:Workbench:Workbench:,0


_________________
   Report Go to top

Re: E-UAE and hardfiles
Home away from home
Joined:
2007/5/19 14:23
From England
Posts: 3553
I found the following to work best (in general) :
hardfile2=rw,YourPartition.hdf,0,0,0,512,1,

_________________
Author of the PortablE programming language.
I love using Amiga OS4.1
It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue...
   Report Go to top

Re: E-UAE and hardfiles
Just can't stay away
Joined:
2006/11/24 17:54
From Sanremo
Posts: 1854
Thanks to all! I tried this syntax and it worked fine!

hardfile=rw,32,1,2,512,OS39Stuff:Work.hdf


   Report Go to top





[Advanced Search]



Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project