Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!

Sections

Who's Online
82 user(s) are online (68 user(s) are browsing Forums)

Members: 1
Guests: 81

TiredOfLife, more...

Headlines

Report message:*
 

Re: Anyone use WebDAV and want to test new handler?

Subject: Re: Anyone use WebDAV and want to test new handler?
by Mlehto on 2013/3/29 12:19:42

Ok, Icon didnt appear to WB, because of tooltype ACTIVATE=0 , now it is ACTIVATE=1 and works.

Retested with ACTIVATE=1

Logon tooltype as it was: STARTUP=URL http:/username:psswd@webdav.mydrive.ch NAME CLOUD

That causes CLOUD:test/test> prompt in shell, where it could be CLOUD:test>

Changed STARTUP=URL http:/username:psswd@webdav.mydrive.ch/ NAME CLOUD

Wich didnt made any difference, still CLOUD:test/test>

Some difference here is. With webdav.mydrive.ch/ -mount I got dir. All old drawers shows up. Then I made new drawer kokkeli. Only kokkeli shows up next dir command.

Then dismount, tooltype to webdav.mydrive.ch and remount. All drawers show up, including kokkeli.

I deleted all contents in CLOUD: , dismount, remount with webdav.mydrive.ch.

Same again, CLOUD:test/test> prompt in shell, same ghost drawer under test.

I deleted all contents in CLOUD: , dismount, remount with webdav.mydrive.ch/.

I deleted all contents in CLOUD: , dismount, remount with webdav.mydrive.ch/.

Same again, CLOUD:test/test> prompt in shell, same ghost drawer under test.

So, cant get any difference between webdav.mydrive.ch/ or webdav.mydrive.ch

CLOUD:test/test> prompt stays, same ghost drawer allso.

Same behaviour, if I enter directly CLOUD:test and execute del #?, it epties whole cloud.


Powered by XOOPS 2.0 © 2001-2016 The XOOPS Project